dmxioan Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 salutare; am un suzuki rm 125 din 1993 si cu ambraiajul la fund motorul pleaca de pe loc; in acest sens am schimbat pacutele si discurile de ambreiaj si acelasi rezultat; cine se pricepe mai bine sper sa ma poata ajuta multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLUMBO Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Ai reglat corect jocul cablului la maneta si la intrarea in cutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmxioan Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2011 Ai reglat corect jocul cablului la maneta si la intrarea in cutie? da am creglat corect jocul problema e de undeva din intriorul ambreiajului ma gandesc poate imi poate zice cineva ce mai poate influenta nivelul de debriere al ambreiajului????? debraiaza dar nu destul oricat as trage de cablu; cred ca in spatele oalei care tine discurile de ambreiaj e ceva care nu e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Ai reglat corect jocul cablului la maneta si la intrarea in cutie? cand vezi intrebarea omului , asta iti vine in minte, dar daca iti zice ca a schimbat placile si a demontat multe chestii de pe acolo, este ca si cum il injuri cand il intrebi de reglajul camasii cablului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmxioan Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2011 cand vezi intrebarea omului , asta iti vine in minte, dar daca iti zice ca a schimbat placile si a demontat multe chestii de pe acolo, este ca si cum il injuri cand il intrebi de reglajul camasii cablului e forum orice sfat e binevenit !!! nu mai e nimeni care sa fi patit asa ceva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisica matache Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 e forum orice sfat e binevenit !!! nu mai e nimeni care sa fi patit asa ceva???? Eu am patit dar la o comunista...unele din arcurile ce tin presate discurile erau obosite,le-am schimbat si s-a rezolvat problema. O prima verificare o poti face cu un subler,masurand lungimea arcurilor,in stare destinsa;daca gasesti diferente intre ele,adica unul sau mai multe,mai scurte decat restul,schimba-le...de preferat pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmxioan Postat Februarie 1, 2011 Autor Share Postat Februarie 1, 2011 Eu am patit dar la o comunista...unele din arcurile ce tin presate discurile erau obosite,le-am schimbat si s-a rezolvat problema.O prima verificare o poti face cu un subler,masurand lungimea arcurilor,in stare destinsa;daca gasesti diferente intre ele,adica unul sau mai multe,mai scurte decat restul,schimba-le...de preferat pe toate. merci o sa le masor ca am mai aflat ca si oala care tine pacile de ambreiaj poate avea un defect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikex Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Am si eu aceeasi problema la un kx 125 an 2000 , si nu gasesc de unde este problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate