etarulescu Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Pt mai multe detalii 0765 211 474 Edy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Ce frumos e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2011 Ce frumos e! Nu mai trimiteti atatea pm uri ca nu am timp sa raspund. cei interesati sa ma sune. 0765211474-Edy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Nu mai trimiteti atatea pm uri ca nu am timp sa raspund. cei interesati sa ma sune. 0765211474-Edy Baga urmatoarele: detalii an, stare motor & restul, locatie si pret. In mod normal toate anunturile stateau la bursa comunistelor si acolo dupa insistente la administrator care le vroia numai la "bursa". Asa ca fa un efort, rupe-ti din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Nu, nu, din discuțiile purtate cu Dan de acum 2 ani, am stabilit că la motoare se pot face topicuri separate, iar piesele merg la bursa comunistelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Da Mihai, dar tot tu spuneai că un anunț trebuie să conțină mai multe informații cum ar fi: un preț, o locație Âşi date de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Corect. Desi urmaresc fugitiv cateodata unele postari, il sun acum pe etarulescu si ii cer completarea anuntului. S-o fi speriat omul de la episodul cu bateria de la Voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2011 Pt mai multe detalii 0765 211 474 Edy Motocicleta se afla in Focsani jud Vrancea are ci, certificat de inmatriculare, este din 61, are nr noi, km nu mai stiu exact cati are este in stare de functionare, iar prtul este de 16 mil. Precizez ca se mai da in acesti bani inca o moto fara acte pt piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Intreb pe cunoscatori, ce fel de atas este? TML, care echipa Awo? Mesaj completat Imi cer scuze pentru repetari, aveam probleme cu netul. Am aflat intre timp, multumesc 4bike! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Chiar daca nu este vreun Stoye, pare a fi un atas in stare destul de buna, iar daca este reconditionat, va arata f bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baloo1 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 doar atasul separat se vinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 S-a vandut de mult motocicleta, o gasesti la Cristi80. Mama, dupa 3-4 ani de inactivitate, 2 posturi dupa cautare atas...zi ce atas iti trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate