etarulescu Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Vreau sa cumpar un kawasaki ltd 450. Incape sa il transport intr-un astra caravan din 2003? Bineinteles ca nu ma astept ca portbagajul sa il tin inchis si banchetele spate vreau sa le rabatez. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 (editat) Cred ca e posibil sa incapa, daca o pui putin "câÂş", si rabatezi intr-un fel si scaunul din dreapta... Numai sa ai grija cu ea, ca daca o culci poate-i strambi ceva; eventual sa pui niste buretei sub ea. DIMENSIONS Overall Length 2,205 mm (86.81 in) Overall Width 820 mm (32.3 in) Overall Height 1,220 mm (48.03 in) Oricum, succes! E o motoreta superba si fiabila. Editat Ianuarie 31, 2011 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 (editat) Vreau sa cumpar un kawasaki ltd 450. Incape sa il transport intr-un astra caravan din 2003? Bineinteles ca nu ma astept ca portbagajul sa il tin inchis si banchetele spate vreau sa le rabatez.Merci! Am carat un Suzuki SV650S ACCIDENTAT intr-un portbagaj de Dacia 1310 Break (nu papuc, atentie), si a incaput, insa, pe diagonala si se sprijinea cu plasticele pe metal, fiind accidentata nu era bai, insa daca era intreaga sigur ii crapa carena. La tine fiind un choppero-naked, s-ar putea sa fie ok sa il sprijini pe rezervor/ ghidon, dar terbuie sa ii scurgi benzina, ca sa nu te trezesti cu surprize pe la furtunul de prea-plin, Vezi ca greutatea maxima autorizata pe puntea spate la astra ar trebui sa fie in jur de 250-300 de kilograme, si ar fi bine sa pozitionezi motocicleta cat mai centrata pe ax. In rest nu stiu ce sa zic, unica problema ai putea sa o ai cu furcile alea mari de chopper, dar daca esti hotarat tare, ii scoti ghidonul pe durata transportului si voila. [ te duci pregatit cu niste chei si pur sisimplu il demontezi, acelasi lucru poti sa il faci si cu rezervorul, si saua, semnalizarile, farul, ca sa le protejezi la transport si sa le pui pe bancheta din spate ca sa distribui mai bine greutatea ] PS. daca o plasezi corepunzator, ai putea sa inchizi si portbagajul, totusi, inevitabil, vezi zgaraia un pic interiorul la masina. Editat Ianuarie 31, 2011 de mettal86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 eu pe al meu (125cc-130kg gol) l-am carat intr-un ford ranger ca si hiluxu cu 4 locuri dar deschis in spate, l-am pus in diagonala pe rotile lui si l-am legat cu o singura chinga. e adevarat ca am avut emotii mari ca are un cric mic dar am facut peste 30km cu el asa si n-a patit nimic. am mai carat un cb500 dezmembrat (cadru si motor) intr-o dacie break si am pus polistiren sub el. s-a strivit capacul lateral sub greutatea proprie cu tot polistirenul. la un an dupa am schimbat capacul, daca avea rezervorul pus era si mai nasol daca-l pui intr-o parte, culcat s-ar putea sa ai surprize, mai bine cauta o duba ca sa nu plangi mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 (editat) Ahoi! Iti recomand sa transporti motocicleta cu o duba sau remorca pentru ca s-ar putea sa fii oprit in trafic si amenda e foarte usturatoare sau mai urat infractiune(iar agentul constatator sa nu treaca cu vedera ca mijlocul de transport este inadecvat). Mai bine platesti un pic mai mult la transport decat sa fii sanctionat (lucrez in domeniu si astea sunt recomandarile mele). Mai bine rezolvi o remorca de masina mica si asa nu te complici. Bafta si sanatate! Editat Ianuarie 31, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 eu mi-am adus intruderul acasa intr-un VW caddy dar i-am scos roata din fata.DOAR roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Ahoi! Iti recomand sa transporti motocicleta cu o duba sau remorca pentru ca s-ar putea sa fii oprit in trafic si amenda e foarte usturatoare sau mai urat infractiune(iar agentul constatator sa nu treaca cu vedera ca mijlocul de transport este inadecvat). Mai bine platesti un pic mai mult la transport decat sa fii sanctionat (lucrez in domeniu si astea sunt recomandarile mele). Mai bine rezolvi o remorca de masina mica si asa nu te complici. Bafta si sanatate! De sa te amendeze? Transport ce vreau in masina mea, pana nu depasesc greutatile autorizate. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 De sa te amendeze? Transport ce vreau in masina mea, pana nu depasesc greutatile autorizate. Parerea mea. Depaseste crede-ma si in plus iti afecteaza modul de condus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 nu chiar ce vrei...am avut odata probleme cu o butelie de oigen... si eu am adus odata un xj intr un ford focus dar nu am avut probleme....am dat roata jos de am reuit sa inchid haionul...am pus 2 cauciucuri in portbagaj si am tras o inauntru cu ajutorul lor...ai grija la scurgeri de lichide..benzina,tragi o tigara si D fereste De sa te amendeze? Transport ce vreau in masina mea, pana nu depasesc greutatile autorizate. Parerea mea. Mesaj completat nu chiar ce vrei...am avut odata probleme cu o butelie de oxigen... si eu am adus odata un xj intr un ford focus dar nu am avut probleme....am dat roata jos de am reuit sa inchid haionul...am pus 2 cauciucuri in portbagaj si am tras o inauntru cu ajutorul lor...ai grija la scurgeri de lichide..benzina,tragi o tigara si D fereste De sa te amendeze? Transport ce vreau in masina mea, pana nu depasesc greutatile autorizate. Parerea mea. x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Februarie 3, 2011 Autor Share Postat Februarie 3, 2011 Ahoi! Iti recomand sa transporti motocicleta cu o duba sau remorca pentru ca s-ar putea sa fii oprit in trafic si amenda e foarte usturatoare sau mai urat infractiune(iar agentul constatator sa nu treaca cu vedera ca mijlocul de transport este inadecvat). Mai bine platesti un pic mai mult la transport decat sa fii sanctionat (lucrez in domeniu si astea sunt recomandarile mele). Mai bine rezolvi o remorca de masina mica si asa nu te complici. Bafta si sanatate! Am rezolvat problema, am facut rost de un Fiat Doblo si mi-am rezolvat problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Am rezolvat problema, am facut rost de un Fiat Doblo si mi-am rezolvat problema. Felicitari, numai bine cu noua achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate