demostene Postat August 8, 2003 Share Postat August 8, 2003 asadar, festivalul este weekend-ul viitor in vama.. 16 august.. care mai veniti??!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daimona Postat August 9, 2003 Share Postat August 9, 2003 Salut!!....eu plec de marti in Vama (dupa exam.... care sper sa-mi aduca si prima literea din alfabet pe carnet).... Poate mutati si voi intalnirea de miercuri ---> Sambata in Vama Veche (la Ovidiu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 9, 2003 Share Postat August 9, 2003 Salutare si noi vom fi in Vama,ne intalnim pe acolo sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat August 10, 2003 Share Postat August 10, 2003 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 12, 2003 Share Postat August 12, 2003 Si eu vin! Dar data asta cred ca fara motor...nu pot pleca de vineri,si asta iseamna ca ar trebui sa petrec cele 2 zile pe drum...cred ca o sa vin cu trenul vineri noaptea.Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GILB Postat August 12, 2003 Share Postat August 12, 2003 Ne vedem acolo fratilor chiar daca mergem fara motociclete. Cred ca te-ai facut bine Axa. Joi seara sigur sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat August 14, 2003 Share Postat August 14, 2003 daca vedeti o gagica de 20 de ani ma nebuna asa intrebat-o daca nu cumva are 16si daca zice ca da nu va atingeti de ea ca e sora-mea si atata va trebuie!!! in oricce caz, eu nu pot veni, dar daca as fi in locul vostru vedeti ca parca la 23.25 e un personal cu care in trei ore juma' si 40.000 la nas sunteti in constanta... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 15, 2003 Share Postat August 15, 2003 daca vedeti o gagica de 20 de ani ma nebuna asa intrebat-o daca nu cumva are 16 Las'c-o prind io pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat August 15, 2003 Autor Share Postat August 15, 2003 Haideti in Vama!! Vremea e superba, marea calda si motoare multe!!!! Eu unul deja m-am ars si m-am cam saturat de soare insa berea-i rece si vindeca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat August 15, 2003 Share Postat August 15, 2003 BAI FRATILOR!!!!! IO PLEC IN SEARA ASTA (15.08) Cu trenu ala de noapte!!!!! ne vedem la intrarea in gara pe la 11????? sa ne strangem la nas mai multi!!!! Axa! pleci in seara asta??? da mai bine itzi dau un tel... 'uck it! io de ce sa stau acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat August 16, 2003 Share Postat August 16, 2003 Fuck! Este ora 20:14.. Sambata.. 16-August-2003 si eu sunt la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 18, 2003 Share Postat August 18, 2003 A fost misto ... cu exceptia ca am luat o stanca in picior ... m-am taiat uratzel. Pe la 3 dimineatza s-a taiat curentul pe scena. Urata faza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate