intrusu Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 s-o ia dacu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Masa Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 fain tare, suna parca mai mult a MZ decat Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 prea tare, asta da....se cam potriveste la comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Februarie 12, 2011 Autor Share Postat Februarie 12, 2011 ....muuult prea greu se gaseste ceva si cu imagini cu Mircea Crisan...nu inteleg de ce.....ok; regimu` avea ceva cu el.....dar totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 mi-a parut draguta reclama si bine facuta, desi motocicletele par in 2 timpi si destul de vechi, am zis sa o pun aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 mi-a parut draguta reclama si bine facuta, desi motocicletele par in 2 timpi si destul de vechi, am zis sa o pun aici: pe celalalt forum a atins toti veteranii la coarda sensibila. Faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate