dabix Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Nu mi-am facut rost de viziera cum speram nici de casca... Am eu o casca siaponibila. Problema e ca mi-am propus un alt traseu pentru miine. DN1 - Predeal - Rasnov - Bran - Cheile Gradistei - Dambovicioara - mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 gata am gasit ceva ne vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billy m Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Salutare Vrem sa mai facem o plimbare (cine stie daca nu ultima pe anul asta) pana in Poiana si inapoi, duminca - din tot felul de ''' Anyone? Niko Salutare/.... Mi-as lua un prieten si parca as veni si eu maine la 9.30 la Omv. Sper sa ma trezesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Schimbare ed planuri, am de mers pana undeva inainte, ne intalnim direct in brasov Un numar de telefon lasati careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 ÂŞi am plecat. 3 Honde, 2 CB-uri Âşi un Dominator, în total 4 persoane am mers pe valea Prahovei, am dat o tură până în Poiană Âşi ne-am întors prin Cheia. Pe drum ne-am mai întâlnit cu multe motociclete, Âşi cunoscuți Âşi necunoscuți, la întoarcere eram 5 Honde Âşi 7 persoane Poate spune Niko mai multe, eu mă retrag în pat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Dap, cum ne fu vorba am asteptat pana la 10, a venit doar Adrian (+Dan si niste prieteni de-ai lui care aveau alt traseu), eu si releone cu prietena, ne-am vazut de drum si a fost cat se poate de placut. Dupa ce am analizat multele variante de traseu am ramas la ideea initiala si ne-am dus pe DN si ne-am intors pe Cheia. Din multitudinea de restaurante si variante am ales tot varianta initiala si am mancat la Coliba Haiducilor la Poiana. Grupul meu despeederi a fost jalnic, doar doi au ajuns dupa masa pana la Snagov si ne-am intors cu ei in Bucuresti. Intradevar cum a observat si Adrian nu ne dam decat cu Honde!Aiurea, a fost o coincidenta sa ajungem 5 Honde. Unul din baieti e Adelin Petrisor (banuiesc ca sunt putini care nu-l cunosc) care are un suberb CBR600f nou-noutz. Acestea fiind spuse noi suntem multumiti de plimbare si poate pune Adrian niste poze, ca daca nu pun eu facute cu telefonu s-o sa fie mai rau! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Foarte frumos. Eu nu am mai ajuns decat pe la 80 km, obosita (culmea) de un durm de tara plin de gropi, carute, tigani si targuri de duminica. Am hotarat cu pasagera sa ne oprim la o pizza si apoi acasa. PS Acum am o casca CMS aproape marimea mea deci sunt apta de excursii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 PS Acum am o casca CMS aproape marimea mea deci sunt apta de excursii. Păi, hai să te vedem. Iată câteva poze, mai impersonale: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Hai si cu o poza mai personala!Pe Adrian cre ca il cauta politia,nu-l dam in vileag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Pe Adrian cre ca il cauta politia,nu-l dam in vileag! Creditorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate