smokefield Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Vreau sa mai bag un rand de saibi la suruburile care strang ambreiaju...acu ma intreb - se poate intampla ceva ? motoru e o Jawa de 350 . merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 daca nu le potrivesti bine s-ar putea sa nu mai poti sa stingi maneta de ambreiaj (deci pentru asta iti trebuie saibe cit sa iti acopere intreaga lungime a surubului minus arcul comprimat) atita timp cit miscarea din maneta de ambreiaj transfera "discului de presiune" o miscare suficienta ca discurile sa poata sa se miste libere si fara frecari, nu ar trebui sa ai nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Urmareste ca toate saibele sa fie de acelasi fel.......ca dak nu, discurile nu se deschid la fel pe toata circumferinta....si se vor uza prematur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 saibele sunt la fel. problema e alta - modelul meu de ambreiaj nu e cu suruburi - e cu bolt - adca in loc de surub e un ax pe care intra arcul si la capat e strans de o saiba blocata de un bolt mic. In plus de asta sunt doar 3 arcuri si nu 5 (sau 6 ?) cate sunt la modelele clasice. La ce te referi cand zici ca "daca nu le potrivesc bine " ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Intrebare: N-ai cum sa-i pui un ambreiaj cu suruburi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 raspuns : cred ca da ..da nu am si nici bani sa iau unu nu am...asa ca l-am rezolvat pe asta..adica i-am bagat saibi si sper sa mearga...am inteles ca asa erau motoarele pe 6V...da ma mir ca al meu e pe 12.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 O fi fost la origine pe 6V si apoi modificat pe 12. Se practica.. si e mai bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 pai ma mir din nou - motoru e fab. `97 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 sigur e din 97? Alea din 97 au si aprindere electronica. Poate e 87...sau 77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 pai aprinderea e electronica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 28, 2006 Autor Share Postat Septembrie 28, 2006 fara suparare da mai bine nu raspundeai - substratu intrebarii era ce se poate intampla..da na...sa nu fie romanii nostri mai smecheri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate