ionut73 Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 Salut prieteni, Am vazut pe niste site-uri de-afara o protectie pentru carene la Aprilia Pegaso. Aveti idee pe unde sa caut asa ceva. Am scris deja la United Motors dar nu-mi pun prea mari sperante. Are cineva o astfel de protectie? Ma gandesc ca pot face una dupa model Astept idei / sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 15, 2004 Autor Share Postat Aprilie 15, 2004 alta poza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 15, 2004 Autor Share Postat Aprilie 15, 2004 stie cineva vreun meserias la care sa ma duc cu motocicleta si cu pozele si sa-mi faca un astfel de cadru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gotlib Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 http://www.hepco-becker.de/ iar pentru motocicleta ta: http://www.hepco-becker.de/_eng/frameset.php mai multe detalii la: vertrieb@hepco-becker.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 15, 2004 Autor Share Postat Aprilie 15, 2004 Merci, M-am uitat pe site insa nu am gasit ceva exact pentru Aprilia Pegaso. Le-am scris un mail sa vedem daca misca ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gotlib Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 incearca aici: http://www.hepco-becker.de/anbauanleitunge...502702.0001.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 15, 2004 Autor Share Postat Aprilie 15, 2004 Danke! Cam asta e insa mi-ar trebui una care sa protejeze si carenele, nu numai motorul. Cred ca incerc sa fac una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 caut eu in catalog louis si cred ca voi gasi..te anunt..de comandat poti comanda la motomania, la romana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 15, 2004 Autor Share Postat Aprilie 15, 2004 merci. astept un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 LOUIS au doar pt Pegaso dupa 1997 Bestellnr. Produktbezeichnung Motorradtyp Lieferbar Preis in € Anzahl 10023352 TANK-/MOTORSTURZBUEGEL H+B PEGASO 650/GARDA 97- APRILIA PEGASO 650 (MX) 139,95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 16, 2004 Autor Share Postat Aprilie 16, 2004 Merci. Louis vinde tot cadrele de la Hepco Becker. S-ar potrivi pe a mea. Insa ce au ei ptotejeaza doar motorul (vezi poza). Eu as vrea ceva sa protejez si carenele. Trebuie sa gasesc pe cineva sa mi le faca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 ce 'ai innebunit nene ? ce te-a apucat sa-ti pui cadrele alea gen 'panzer' la frumusete de motocicleta ? nu gasesti niste crash(skid) pads mai ... putin evidente kiar daca nu la fel de ... eficiente ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate