Vizitator Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 cumpar urgent carburatoare,pt m72 ,sau nipra,sunt din bucuresti,stiti cine aduce dela rusi,exclus tunaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 0744472055 gaspar din botosani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 eu am luat de la gaspar cu 900 de mii bucata.... un soi de k68.... dar am avut probleme cu unul in sensul ca avea plutitorul spart si lua benzina....... l-am sunat si am comandat set de reparatie pt carb si mi-a trimis unul pt k68 dar din pacate nu prea s-a potrivit........ si inca o chestie.... cand le montezi.... o sa te chinui putin pt ca tre sa reglezi nivelul..... si nu prea inchid cuiele.. la inceput... o sa te distrezi putin..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 ce M72 ai, vrem poze!!! Cumperi de la Gaspar, sutn 1,1 mil, Pekar K68, bune. Mai tre sa iei 2 flanse pt carburatoare fiindca tu ai M72 si prezoanele sunt in plan vertical. Alea mai sunt impreuna vreo 2 sute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 nu e vb ca nu invchid cuiele dar.... can iei carb noi pekar k 68 problema este ca lamela aia care apasa pe cui este dreapta si trebuie sa o indoi pana inchede cuiul si tre sa desfaci de cateva ori carburatoarele pana nimersti pozitia adecvata... ca sa ai un nivel bun si sa inchida ..... e mai complicat ca tre sa reglezi nivelul la amandoua la fel.... adica tre sai motorul drept dai drumu la benzina si daca inchid carburatoarele.... e ok.... dai jos camerele de nivel si te uiti cata benzina ai in ele...... daca nu este egala cantitatea.... mai indoi un pic lamela aia de pe plutitor..... in functie de cum vrei sa faci nivelul mai mic sau mai mare..... cu gaspar lucrezi simplu ii dai telefon.. ii spui de ce ai nevoie si-ti trimite piesele cu microbuzu sau cu posta.... banii ii dai la sofer... e vreo 100 de mii transportu` nr de tel: 0744472055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Pentru cei care nu stiu......cand mai cumparati piese de la Gaspar dak e ceva defect nu cumparati alta cum a patit cineva cu plutitorul spart.....vb cu el trimiteti inapoi si omu trimite piesa buna......asta e bine la el ca inlocuieste piesele....si inca ceva cand luati piesa noua dak puteti vedeti exact cotele sa nu fie proasta din start......Gaspar nu prea le are cu mecanica si faze de astea,mai ales la moto......asa ca nu prea stie ce vinde.El aduce piesa de la Ucraina dar nu stie dak e rebut sau nu......si mariuss mult succes la reglat carburile:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 a fost treaba ca l-am montat si a mers 3 saptamani dupa care am observat ca avea benzina in el ca-mi mergea prost... avea un por minuscul care cu ochiul liber nu-l observai..... stiu ca le primeste inapoi.... te trimiteam... dar trecusera 3 sapta,mani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 nu e mare diferenta..... poti sa le momntezi si pee alea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 e diferenta! Zii lu Gaspar sa ti le schjimbe dai un ban in plus.. Ba cum frate cand ti-au zis 2 insi K68? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate