plescoi rulz Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 poate vrei unul care merge fara probleme, nu l-am reparat niciodata ca nu a fost nevoie, i-am schimbat cablul de ambreiaj si bujia...si oglinzi de chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibipop Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Multumesc de oferta, dar din pacate nu dispun de o suma asa de mare ca sa-mi pot cumpara un Voshod functional. De asta am cumparat unul nefunctional, ca sa-l pot pune la punct pana la primavara, incetul cu incetul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_mondialu Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Am reusit sa dau jos cilindrul. Acum o alta intrebare: cine aduce piese de Voshod la comanda prin Cluj? Am nevoie de maneta de frana, semnalizatoare pe fata, snur de azbest, bloc de lumini, si alte cateva maruntisuri... la vultur , la magazin. intra pe cluj , ca este acolo topic cu adresa si nr de tel. daca nu este la magazin ceva, il suni in timpul saptamanii si iti aduce sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibipop Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 caut si eu o toba de Voshod (varianta cu 2 tobe). Caut toba de pe partea cu schimbatorul de viteza. Cine stie unul de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 stie careva cat ulei se baga in cutia de voshod? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 stie careva cat ulei se baga in cutia de voshod? 600 cm3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate