cria_p Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 * sambata am programat vizita la IMOT sa vad cele 6 premiere cu care se lauda organizatori. (nu vi le spun, gasiti pe site ...doar asa, pentru curiosi: Harley Davidson a pregatit 2, Norton una, mie mi-ajunge deja). programul de vizite e asa: Vineri, sambata si duminica: 9:00 - 18:00 biletele costa 12 euro (cam scump, zic eu, tinand cont ca si in incinta targului au preturi mari la bere, carnati, orice). pentru cei mai economi, exista varianta de "bilet de seara" - costa 5 euro, daca mergi de la 16:30 (adica ai o ora jumate de vizitat). link aveti aici: http://www.imot.de/index.php?option=com_co...5&Itemid=51 La "Anreise" (coloana cu titluri din stanga pag.), gasiti orientativ cum ajungeti la MOC, zona de targ. eu vin cu U-Bahn, e cel mai comod si convenabil. din centru ajunge acolo U6, cobori la statia Kiefergarten. daca mai vine cineva, poate bem o bere/cafea. dati de stire! see ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Pe mine ma tenteaza... As pleca vineri dupa birou... si sa stau pana duminica sa mai vizitez BMW Welt si Museum. Sper sa ma decid azi; mi-e sila de condus atata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 15, 2011 Autor Share Postat Februarie 15, 2011 Pe mine ma tenteaza... As pleca vineri dupa birou... si sa stau pana duminica sa mai vizitez BMW Welt si Museum. Sper sa ma decid azi; mi-e sila de condus atata... * cat faci de la Viena pana aici? hai, poate vedem "vechiturile" alea de la BMW impreuna, ca eu nu am ajuns inca... daca te hotarasti sa pleci vineri incoace, da-mi de veste. eu am tel. fix aici, dar putem sa ne SMS-uim si pe mobil (ala de Ro.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathm Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 cred ca am sa vin si eu cu prietena mea...in fond nu e prea mare distanta din milano pana in Muenchen. totul tine doar de o singura "chestie"....bani sa imi platesc asigurarea la moto si sa am bani de dus-intors. bine hai...si de o bere sau 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 17, 2011 Autor Share Postat Februarie 17, 2011 * ajung sambata pe la 15:30 - 16:30 la expo, ca sa ne putem intersecta, dati-mi nr. de mobil pe PM, daca veniti. sper sa fie cald si sa putem bea si o bere afara ...daca nu, punem un ceai sau cafea la ibric. oare ne lasa sa calarim si noi niste motoare...? anul trect nu am incercat, ca era oricum prea frig afara si eu m-am dus duminica, la spartul targului. see ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 BMW Welt si Museum eu nu sunt fan BMW auto, dar merita fiecare cent vizitarea muzeului. Evident, motocicletele ocupa si ele un loc important, un zid intreg pe 5-6 nivele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 * cat faci de la Viena pana aici?hai, poate vedem "vechiturile" alea de la BMW impreuna, ca eu nu am ajuns inca... daca te hotarasti sa pleci vineri incoace, da-mi de veste. eu am tel. fix aici, dar putem sa ne SMS-uim si pe mobil (ala de Ro.) 5h dus, 5 intors... singur... parca nu merita; prefer sa "irosesc" timpul asta la ski cat inca este zapada. Oricum, o sa vin un weekend si te voi anunta. Mesaj completat eu nu sunt fan BMW auto, dar merita fiecare cent vizitarea muzeului. Evident, motocicletele ocupa si ele un loc important, un zid intreg pe 5-6 nivele Da, merita clar; la BMW Welt am mai fost de vreo 2 ori dar acolo sunt expuse ultimele modele auto si moto deci nu vezi mereu acelasi lucru; iar cladirea in sine este, din cate am auzit, ceva deosebit in lumea arhitecturii. In plus acolo gasesc de cumparat cam tot ce am nevoie la zi (ex. carti) despre BMW. BMW Museum vreau sa-l vad ca am fost doar o data in 2005 cand locatia normala era in renovare si se vizita doar o varianta intermediara facuta in parc, langa turn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 5h dus, 5 intors... singur... parca nu merita; prefer sa "irosesc" timpul asta la ski cat inca este zapada.Oricum, o sa vin un weekend si te voi anunta. Mesaj completat Da, merita clar; la BMW Welt am mai fost de vreo 2 ori dar acolo sunt expuse ultimele modele auto si moto deci nu vezi mereu acelasi lucru; iar cladirea in sine este, din cate am auzit, ceva deosebit in lumea arhitecturii. In plus acolo gasesc de cumparat cam tot ce am nevoie la zi (ex. carti) despre BMW. BMW Museum vreau sa-l vad ca am fost doar o data in 2005 cand locatia normala era in renovare si se vizita doar o varianta intermediara facuta in parc, langa turn. Pe drum erai singur, dar la Munich nu! Cat de mult mi-as dori si eu sa fiu asa aproape! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Pe drum erai singur, dar la Munich nu! Cat de mult mi-as dori si eu sa fiu asa aproape! face mosu poze si iti arata 5 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 face mosu poze si iti arata 5 euro merci de poze, dar parca noi eram mosii si tu tinerelu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 merci de poze, dar parca noi eram mosii si tu tinerelu'! e prima data cand ajung si eu sa vad ce insemana SALON MOTO incepand de la organizare si terminand cu sistemul de parcare AM RAMAS MASCA intradevar 12 euro /pers si parcarea pt 5 ore 6euro dar nici sa merg sa dau 5 euro ca si intru de la 16 .30 ce dracu sa fac intr o ora si juma in 5 HALE era sa uit BMW scosese la o tombola un 1600 ps. nu am jucat ca nu aveam ce sa fac cu balena aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate