jethro tull Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 salutare...am mers sambata la invitatia lui cristi tunaru,pe balta concesionata de el,langa draganesti -olt,unde am gasit asa:pescari mici,care pescuiau pestisori mici,iar cristi i-a premiat (faina idee),cu diverse jucarioare,pescari mari (salut popescule!!!),pe care cristi ii ameninta ca-i premiaza cu apa plata!!!...si pe...lenardo di caprio,tama in cazul de fata,care s-a scufundat cu nipra...vezi imaginile...multumesc de invitatie cristi,va salut domnilor ,mi-ati lasat o amintire frumoasa...mai vin...daca ma mai chemati...sper sa nu va suparati ca v-am dat in vileag faptele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Ce meserias e Nipru!!!Sa nu-l tai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berzelius Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Da totusi zi-ne si noua ce ati avut cu el de l-ati bagat in apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Sa.l spele sau sa-l raceasca, ce e asa greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 Da totusi zi-ne si noua ce ati avut cu el de l-ati bagat in apa? , ,si a uitat sa franeze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate