scooter fun Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Incepand din acest sezon, revista Scooter Fun iti propune sa te implici in alegerea testelor. Pentru a fi mai atractiv vom alatura la test un scuter si un autoturism din clasa mica sau de oras. Ce ar trebui sa faci? Sa alegi un cuplu de auto-scuter, sa ne trimiti optiunea ta, iar noi vom incerca sa le testam pentru tine. Indicat ar fi ca alegerea sa se faca din parcul auto/ scutere din Romania, pentru o mai buna si mai rapida realizare a testelor. 3 dintre voi (prin tragere la sorti) vor primi premii oferite de UNIOR Tepid si revista Scooter Fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 orice scuter (maxiscuter) vs orice masina din clasa mini? nu inteleg care sunt chestiile pe care vreti sa le comparati, pentru ca e ceva de genu' mere vs pere, punctul comun fiind ca ambele cresc in pomi in gradina bunicii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 se refera la ceva de genul: 1. tico vs yamaha aerox 2. logan vs kymco agility 3. fiat panda vs aprilia rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 (editat) aha, stai sa vad daca am inteles. luam un aerox si un tico. incepem cu testul 0-50 km/h, apoi testul 50-0 km/h si vedem care accelereaza, respectiv care franeaza cel mai bine. apoi pentru a testa confortul bagam 4 flacai in tico (cu tot cu sofer) si mai aducem inca un aerox. punem cate un pasager pe fiecare aerox si plecam la plimbare. ne oprim la o benzinarie si facem plinul la aeroxuri si la tico. cu ocazia asta vedem daca incape mai multa benzina in 2 aerox-uri decat intr-un tico. terminam de alimentat si mergem la plimbare fix 100 de kilometri, unde din intamplare mai e o benzinarie. acolo facem inca o data plinul pentru a vedea ce consuma mai mult: 1 tico sau 2 aerox. inca un test suplimentar pe care il putem efectua e care a ajuns primul la destinatie: tico-ul, aerox 1 sau aerox 2. intre timp se face seara, luminatul public nu functioneaza. o ocazie buna pentru a vedea ce lumineaza mai bine: 2 faruri de aerox sau 2 faruri de tico? in timp ce orbecaim prin bezna incepe sa ploua. putem testa daca cei din tico vor sa faca schimb cu cei de pe aerox. ziua se termina la o ciocolata calda/ceai/bere, unde participantii fac schimb de impresii si se decide castigatorul. avand in vedere ca revista se numeste scooter-fun castigatorul este aerox. revenind la realitate, pare genul de test in stilul topgear si nu cred ca o sa le iasa la fel de amuzant, dar daca au de gand se testeze altceva decat am expus eu (sau chiar si pentru ce am expus eu), ma ofer test-driver pe scuter sau pe masina (tanar, 25 de ani, sociabil, posesor de permis cu 2 categorii din 2008, disponibil pentru deplasari in tara si strainatate, necasatorit, fumator). Editat Martie 3, 2011 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 cam asa ceva. se urmareste timpul parcurs in trafic, cine ajunge primul, reactia la ploaie, ambuteiaje. s-au mai facut teste d-astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 2 topicuri noi facute de scooterfun, dar nici o elucidare a misterului legat de scuter vs auto. mirific! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Martie 23, 2011 Autor Share Postat Martie 23, 2011 (editat) 2 topicuri noi facute de scooterfun, dar nici o elucidare a misterului legat de scuter vs auto. mirific! putzintica rabdare...nu-i mai bine sa te lamuresti dupa ce vei citi despre teste direct in revista? Am cerut doar propunerea voastra cu privire la ce modele (auto/ scutere) ar putea fi alaturate. Iar pentru propuneri se vor primi si premii prin tragere la sorti Editat Martie 23, 2011 de scooter fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 Am eu o propunere: Vespa v.s. Mini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Aprilie 11, 2011 Autor Share Postat Aprilie 11, 2011 Am eu o propunere: Vespa v.s. Mini. Este unul dintre testele care vor fi facute in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 suzuki burgman AN 400 vs FORD MUSTANG V8 mi s-ar parea interesant si amuzant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Logan (modelul care il au toti taximetristii) vs Malaguti Madison Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 pai una e scuterul alta maxiscuterul care e incadrat la motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Deci castig vre-un premiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Aprilie 20, 2011 Autor Share Postat Aprilie 20, 2011 Tragerea la sorti va avea loc saptamana asta. am incercat sa o facem la SMAEB, dar au mai tot trimis variante si am dorit sa nu neglijam pe nimeni. Premiile sunt oferite de catre Unior Tepid si revista SCOOTER FUN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate