dead_man_walking Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 urmare a topicului: /index.php?showtopic=61599 fiind unul dintre cei 4 motociclishti care au plecat spre delta in weekend, din care 2 s-au intors in aceeashi zi in bucureshti, iar pe unu l-am pierdut pe la tulcea ma simt indreptatzit sa deschid eu acest topic azi pun doar poze cu peisaje ca mor de somn dupa condus motoru pe toate coclaurile!!! mult mai simplu a fost pentru aia care au stat in conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Fain. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Super....super.... Am regrete maxime ca n-am ajuns si eu....atat pt peisaj cat mai ales pt a fii impreuna cu prietenii...la spritz fireste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seth_putnam Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Eu si tro5 ne-am intors in aceeasi zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 sambata dimineatza 4 bravi shi curajoshi motociclishti priveau cum ploaia cade pe A2 in ordine alfabetica, intra in scena: DMW, Seth, Stimpy shi Tro5 pe drum il recuperam shi-l integram in grupul nostru pe Adi aka 50_gs popas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 (editat) azi pun doar poze cu peisaje ca mor de somn dupa condus motoru pe toate coclaurile!!! mult mai simplu a fost pentru aia care au stat in conserva Mai modestule, bine ca eshti tu un adevarat motociclist......nerecunoscatorule.....daca nu erau conservarii cine-ti cara bagajele ? (mai ales sculele de pescuit)....si partenera pe o buna bucata de drum......... A fost super, vremea a tinut cu noi (cei care s-au speriat de vremea anuntata la TV au pierdut un week-end superb...Wolfuleeeee...ai stat ca pensionarii in Bucuresti pe ploaie) si o ciorba si o saramura pe cinste, cinste bucatarilor (ne laudam singuri ca vad ca asha se poarta pe aici...). Poze......fara comentarii (lipsa de timp).... Editat Septembrie 26, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 pauza de aprovizionare in tulcea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 (editat) DMW...in action...motoristu'lu'peshte..... Adevarul este ca le-a prins pe stiuci (ma rog marlitze...) dar a fost campion... Motor cu natura moarta la ghidon (noroc ca imaginea nu este olfactiva.... )... Love story....first kiss Motoristu' fotograf...ia aici poze..... ...Ai facut popas in poiana? ca te-am pierdut.... Alte poze..... Editat Septembrie 26, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 shadow custom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Foarte faina escursia, am fost si io acu vreo doi ani pe acolo, dar pedester. Tot visez sa ma intorc. Nu stiti se poate ajunge de la Sulina la Sf. Gheorghe pe roti (2/4)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 poze din camping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Super tare a fost.....si super gasca. Multumim !!!!.... Constantin pentru barca. Axa si Garcea asteptam poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Intradevar supertare!!! Pacat ca se apropie sezonul de sfarsit si trebui sa asteptam pana la anul sa repetam iesirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 super poze off, de ce oare n-am ales eu sa las strugurii pe butuc si sa vin in delta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 Super tare a fost.....si super gasca. Multumim !!!!.... Constantin pentru barca. Axa si Garcea asteptam poze.... shi de la carmen mai ashteptam poze!!! poze de la plimbarea cu barca, nu a lu constantin, ci cu vestita barca sofia din murighiol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 @ dmw Carmen este in delegatie.... urmatoarele poze Luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 @ dmw Carmen este in delegatie.... urmatoarele poze Luni. fie hai ca pun tot eu poze cu cel mai cel dintre cei mai cei buna ciorba shi buna saramura!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 poze cu pescarii lu peshte partea I din II dupa ce le-am pus, am observat ca majoritatea sunt cu mine promit ca in parte a 2-a care o sa vina diseara, nu ma mai bag intr-una dintre poze shtiuca ma mushca de deget!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 (editat) Bah, pescarule lu' peste prajit, nu esti in stare sa iti scoti propriul peste din ac? Editat Septembrie 27, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 Bah, pescarule lu' peste prajit, nu esti in stare sa iti scoti propriul peste din ac? jet mah ca oricine poa sa scoata un peshte din ac, da mai greu e sa-l prinzi asha cum reushesc io!!! nu ai vazut intr-o poza ca lighioana a dat sa ma mushte!!! dupa ce am luat un cleshte, nu am avut nici o problema!!! ultimele poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_50 GS Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Bah legionarule,DMW a venit cu stiuca la mama soacra si la sora mamei soacre sa-i scoata stiuca din ac.Tata socru l-a ajutat ca altfel ramanea fara deget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 Bah legionarule,DMW a venit cu stiuca la mama soacra si la sora mamei soacre sa-i scoata stiuca din ac.Tata socru l-a ajutat ca altfel ramanea fara deget 20 de minute am ashteptat sa scrii ca tot itzi aparea numele jos iar sub el puncte puncte shi doar atat ai putut sa scotzi tata socrule!!! is dezamagit total!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_50 GS Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 dmw-ule mata soacra e pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Bah legionarule,DMW a venit cu stiuca la mama soacra si la sora mamei soacre sa-i scoata stiuca din ac.Tata socru l-a ajutat ca altfel ramanea fara deget Sper ca nu e vb de degetul cu care... apasa butonul aparatului foto, ca ramanea Dac Motors fara fotograf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 dmw-ule mata soacra e pe forum saru'mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate