DORUMASTER Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Vrem sa facem o excursie in Delta la Murighiol - cazare la cort - in perioada 22.09-25.09.2006 ( de Vineri pana Luni ) Pana acum : - Eu - B 50 ( Adrian ) - Garcea ( Andrei ) - Mielu ( Emil ) - Adrian - Barichelo - Florin ........................ pana aici SIGUR . - Ivan ? - Brutus ? - Axa ? - Constantin ? ....daca vine avem barca cu motor ptr. 4 pers. - Apasu ? .....cine mai vrea e bine venit.....se poate si cu masina....tinand cont ca avem multe bagaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 (editat) Pentru mine este prea tirziu..am avut deja 2 weekenduri disponibile...nasol...! Dar cine stie..? Poate fac o combinatie...nu ma impac cu ideea ca a trecut vara...incerc sa o mai insel inca ! Editat Septembrie 14, 2006 de aliance-steel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 Aliance-steel te asteptam sa vii....promit ca o sa iasa super bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 (editat) Mai exact, plecarea este vineri dimineata sau seara? Se merge cu neveste? Editat Septembrie 15, 2006 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 Zigzag te asteptam - plecarea este Vineri dimineata ..... si mergem cu nevestele .... si cateva masini ptr bagaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Trece-l si pe DMW pe lista , ca fara fotograf nu e party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 avand in vedere ca eu am participat la discutziile referitoare la aceasta excursie inca din faza lor incipienta shi nici macar nu am fost trecut pe lista, deshi am zis ca nu se pune problema sa lipseasca cel mai cel dintre petrecaretzi, cel care asigura buna dispozitzie etc ( ca ma laud prea mult ), cred ca zic pas!!! poate doar daca, la rugamintzile insistente ale fam master o sa ma razgandesc!!! peseu: mama shi tata socru nu va bagatzi ca nu po sa va refuz Trece-l si pe DMW pe lista , ca fara fotograf nu e party asta e o incercare tardiva de a-mi acoperi orgoliul ranit!!! are carmella aparat foto :yikes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 Scuze !!!!!....mii de scuze!!!!....DMW este primul pe lista....dau o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Scuze !!!!!....mii de scuze!!!!....DMW este primul pe lista....dau o cam tardiv da poate vin!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 (editat) cam tardiv da poate vin!!! Auzi mai ginerica......ce-s fitzele astea ..... Doar ti-a zis ca esti capu' la lista....... Am eu aparat foto dar e mai bun al tau, tot te lauzi ca ai memoria mare.......... Editat Septembrie 15, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Am eu aparat foto dar e mai bun al tau, tot te lauzi ca ai memoria mare.......... daca-s dotat :angryfire: asta e!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 cam cu cat mergeti? primiti cu nepra? nu stiu dc vin dar dc am bani si vine si a mea,merg 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Vrem sa facem o excursie in Delta la Murighiol - cazare la cort - in perioada 22.09-25.09.2006 ( de Vineri pana Luni ) Pana acum : - Eu - B 50 ( Adrian ) - Garcea ( Andrei ) - Mielu ( Emil ) - Adrian - Barichelo - Florin ........................ pana aici SIGUR . - Ivan ? - Brutus ? - Axa ? - Constantin ? ....daca vine avem barca cu motor ptr. 4 pers. - Apasu ? .....cine mai vrea e bine venit.....se poate si cu masina....tinand cont ca avem multe bagaje. Vreau si eu sa vin.O sa iau si barca pneumatica de 2 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 Poate sa vina orcine doreste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Interesant.... pot sa imi iau si eu nevasta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Zigzag te asteptam - plecarea este Vineri dimineata ..... si mergem cu nevestele .... si cateva masini ptr bagaje. cat de dimineata e plecarea?...ca unii mai au un pic de serviciu pe ce traseu se merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 Interesant.... pot sa imi iau si eu nevasta? Da Iri, da numa' daca e bruneta cu ochii albastrii.... Vremea se anuntza super...........un ultim week-end calduros...... Murighiol, Romania(Tulcea) Friday - Sep 22 Nice with clouds and sun High: 23° C RealFeel®: 22° C Friday Night: Partly cloudy Low: 14° C RealFeel: 12° C Saturday, Sep 23 A morning t-storm possible High: 27° C RealFeel: 25° C Saturday Night: Partly cloudy and windy Low: 13° C RealFeel: 9° C Sunday, Sep 24 Partly sunny and warm High: 26° C RealFeel: 23° C Sunday Night: Partly cloudy Low: 13° C RealFeel: 11° C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 Am venit acu cateva zile de acolo. Luati-va rame de balegar, nu d-alea negre, iar la lansete puneti plute si dati la pestisor (se prinde usor puietul, la mal, dar cu un halau cu ochiuri mici este mult mai usor). Luati biban si stiuca, o frumusete! Asfalt uscat (pana-n drumul spre camping) si fir intins ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Eu plec de maine sa aranjez barca cu motor; nu am scos-o de anul trecut. Ne vedem la Murighiol vineri pe la pranz - d.a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Poate sa vina orcine doreste ! Vreau si eu sa vin. Dar o sa ajung sambata pe la ora 19 ca la 17 scap de la scarbici. Unul dintre cei care vin sigur imi poate da si mie un nr de tel ca sa iau legatura cu voi? Am mai fost acolo vara asta si a fost super. O sa pun si cateva poze ca sa va starnesc si mai mult pofta. La intoarcere spre Buc puteti sa o luati prin Enisala ca sa vedeti si cetatea de acolo ca e super frumoasa. La cetatea Histria nu-s decat niste pietroaie. La Murighiol: Cetatea Enisala: Si la Vadu e frumos: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Septembrie 20, 2006 Autor Share Postat Septembrie 20, 2006 Super bine ... sa vina cat mai multa lume... sa iasa o petrecere pe cinste. Plecarea din Bucuresti - Vineri 22.09.2006 - la ora 9.30 de la Mol Afumati imediat dupa linia de centura . TRASEUL - Buc. - Urziceni - Slobozia - Tandarei - Harsova -Ciucurova - Murighiol Cei ce nu pot veni de Vineri dimineata ai asteptam la Murighiol. UUUURRRAAAA !!!!!.......avem si barca cu motor.....vine si Constantin O sa iasa o mare petrecere.... tel. 0745157641 - Doru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Fericitzilor! I'm in the city! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 305,5 km -- :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Finally, I'm IN Plec la noapte, ajung in zori, numai bine pentru spart stiuca la bot P.S. Sper ca v-ati pregatit pelerine de ploaie si cizme de cauciuc, va fi "hardcore" Si nu uitati de TUICA !!!!! Fara trotil nu faci treaba pe umezeli din-astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 domnu axos, avand in vedere ca pe mess nu raspundetzi :crack: va intreb p-aici: la ce ora plecatzi?? ca totzi pensionarii au plecat az dimineatza cu conserve!!! huoooooooooooooooo lor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate