->Bullet<- Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 adica TUV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 asa da, pardon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eric cartman Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 Salut.Nu vreau sa mai deschid alt topic asa ca cer aici o parere.Detin o Honda Cbx 650 Nighthawk pe care doresc sa o transform in cafe racer.Proprietarul anterior a ciopartit-o un pic cum se vede in poza.Acum ITP ul este expirat.Cine s-a lovit de lucrul acesta:dupa modificarile ce vor urma motocicleta va mai obtine ITP ul?Sau este mai bine sa incerc sa montez piesele originale pe care le am,sa obtin ITP si apoi sa ma apuc de modificari?Motocicletei i se va schimba far,sa,rezervor,cauciucuri..ma rog cam tot ce trebuie pentru a iesi un proiect frumos.Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_ovidiu84@yahoo.com Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 am creat si eu un bughyy si de cind ma lupt sa il inmatriculez prin primarie am fost in multe localitati si nu imi dau numere de alea galbene de rar nu mai zic ca nu se poate ca nu e facut de firma specializata si acum stau cu el in curte mi e frica sa il scot m am plimbat de 3 ori cu el pacat cu legile astea de cacao din tara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate