Sari la conținut

Dnepr mt 16 dar cu grup normal deocamdata


ioneld
 Share

Postări Recomandate

Azi am iesit un pic cu nepra la plimbare pt. ai face proba dupa ce ieri mergea super amandoi cilindri azi parca nu vroia sa iasa din curte la plimbare a pornit intr-un cilindru iar celalalt mergea sporadic si necontrolat . Dupa cateva ture prin cartier pe strazi m-am incumetat sa ies un pic pe camp la o mica plimbare dar nici bine nu am dat cateva ture cand colac peste pupaza dupa o iesire in marsarier dintr-o inpotmolire in noroi pe care il credeam inghetat s-a oprit nipra :D , deloc am dat la pedala ca nu mai vroia neam sa o ia . Dupa oarece verificari am constatat ca nu-i mai venea benzina deci s-au infundat carburatoarele cu mizerie trasa din rezervor probabil {urmeaza verificarea acasa } Intoarcerea acasa s-a facut conform traditiei la unele nipre care nu se desmint si anume la stanga :bigstar: . Una peste alta pitici mei au fost cei mai incantati ca mie i-mi iesise sufletu de cat am dat la pedala si cat am inpins la ia pana am scos-o de pe camp la sosea unde ma asteptau prietenii sa ma tracteze , cam asta ar fi prima aventura ca sa-i zic asa cu noua mea nipra .Pun si cateva poze si sper sa intre si o mica filmare la plecarea de acasa cu copii in atas .

post-29942-1298202061_thumb.jpg

post-29942-1298202089_thumb.jpg

post-29942-1298202109_thumb.jpg

Editat de ioneld
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Haide-ti fratilor va-ti pus toti acu sa postati iesiri d-astea parca sa-mi face-ti in ciuda , da l-as ca ne vedem iarna viitoare poate pot sa termin si eu atelajul pana atunci.

Cam scurta plimbarea dar frumoasa dealtfel ,unde mai pui ca s-a lasat si cu traditionalul impins-tractat,am fluturat si eu acu cativa ani cu IJ-ul in spatele unui ARO :bigstar:

ai grija de pitici sa nu raceasca , ca tu te mai dregi cu o tuica fiarta.

bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi am iesit un pic cu nepra la plimbare pt. ai face proba dupa ce ieri mergea super amandoi cilindri azi parca nu vroia sa iasa din curte la plimbare a pornit intr-un cilindru iar celalalt mergea sporadic si necontrolat . Dupa cateva ture prin cartier pe strazi m-am incumetat sa ies un pic pe camp la o mica plimbare dar nici bine nu am dat cateva ture cand colac peste pupaza dupa o iesire in marsarier dintr-o inpotmolire in noroi pe care il credeam inghetat s-a oprit nipra :laugh: , deloc am dat la pedala ca nu mai vroia neam sa o ia . Dupa oarece verificari am constatat ca nu-i mai venea benzina deci s-au infundat carburatoarele cu mizerie trasa din rezervor probabil {urmeaza verificarea acasa } Intoarcerea acasa s-a facut conform traditiei la unele nipre care nu se desmint si anume la stanga :D . Una peste alta pitici mei au fost cei mai incantati ca mie i-mi iesise sufletu de cat am dat la pedala si cat am inpins la ia pana am scos-o de pe camp la sosea unde ma asteptau prietenii sa ma tracteze , cam asta ar fi prima aventura ca sa-i zic asa cu noua mea nipra .Pun si cateva poze si sper sa intre si o mica filmare la plecarea de acasa cu copii in atas .

 

 

frumos

si eu sint patit...si de atunci desfac tot inainte so sot la plimbare sau teste....e stata nipra si trebuie trecut cam peste tot pt.o verificare amanuntita sa eviti stupize...stupize..bine ca erai aproape de casa,pe mine ma lasat in padure la vro 60 km de casa :blink: sarise firele din bobina de inductie si nu aveam o cheie la mine sau macar o surubelnita

 

felicitari pt.achizitie si spor in continuare :bigstar:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La mine mergea spus altfel ca in acest clip haios si anume "Te'ai defectat mobra cu trei roti " :bigstar:

No sper sa se vada acu si cum a fost .

Mesaj completat

Afara ninge , ninge viscolit

In soba arde focul

Iar eu ard de nerabdare

Sa ies cu Nipra la plimbare :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...