Sari la conținut

Pe Unu Il Face Pe Altu Cat Pe Ce Sa-l Omoare


Pierrooradea
 Share

Postări Recomandate

salutare

ieri un prieten cu un Kawa zxr 400 pe langa cinema Patria directia spre borsului porneste de la trecerea de pietoni fiind atent la o doamna care trece pe langa el prin stanga ii da antaia si in momentul cand sa-i de-a a doua se mai uita la femeie moment in care observa ca femeia trage brusc dreapta intr-o parcare. el franeaza brusc avea max 40 Km / h isi da seama ca e de rau si sare de pe motor.

rezultat : pagube la motor destul de minore el nu are nimic a avut noroc ca a sarit de pe motor daca nu sarea ii cam rupea piciorul drept si poate si mana dreapta deoarece il prindea sub motor.

Faza cu acest incident, minor sa-i spunem este ca tipa nascuse duminica avea tensiune vreo 200 si conducea la o zi dupa ce nascuse, toata faza se intamplase deoarece i se facuse rau in timp ce conducea si cautand un loc de parcare fiind-ui rau nu sa asigurat suficient si astfel rezultatul deja il stiti.

intrebarea mea este cum mama dracului doctorii lasa o femeie afara din spital la o zi dupa ce naste??

Femeia este vinovata pentru ca nu sa asigurat este clar , dar pe undeva ea poate mergea la un doctor deoarece fiind-ui sila de spitalele romanesti a preferat sa iasa in scurt timp din spital sau poate a nascut acasa... nu cunosc aceste amanunte...

normal ca aici e nebunie din partea femeii ca sa urcat la volan in respectiva stare asa ceva nu se face ... poate nu venise salvarea... oricum ideea e ca tara asta e de tot rahatu` ... praf si nisip pe marginea drumului fapt care a dus la alunecarea motocicletei ... tipul a sarit..... si doctori de la noi care sunt cum sunt ... (aici nu vreau sa jignesc pe cineva care isi face meseria intradevar dar se stie ca sunt doctori care mai bine nu ar fi)...si spitalele de la noi si femeia.... pe scurt Doame mare ti-e gradina !!! ... da multi i-au sarit gardul..... :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ehh...uite ca sunt tot din oradea :D ....si ieri ERA sa vad un accident...cam tot in zona aceea, dar mai aproape de melody....inainte de melody este un semafor cu directia bors...la acel semafor se facuse rosu, iar dinspre piata rogerius era alt semafor, la care se facuse verde...ei....dinspre semaforul la care era rosu, vine unu` pe un moped, si trece pe rosu, iar dinspre cel cu verde venea o dacia cu o femeie la volan...daca femeia nu era mai atenta, sau daca pornea mai repede de la semafor, il lua in plin pe cel cu mopedul :) ...au trecut la distanta de cativa cm unu de altu...

 

acuma, nu le am eu cu scrisul....dar am incercat :peace:

 

pun si un desen sa intelegeti mai bine

post-12396-1159269976_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...