stefanstnc Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 salut Ma alatur si eu voua, de 2 ani imi doream sa iau un nipru si uite ca in sfarsit am reusit cu ajutorul lui CIRO de la mizil am luat niprul asta de la Ramnicul Sarat. Osa las pozele sa vorbeasca despre starea lui. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 ai ceva de lucru la el, cat te-a costat jucaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanstnc Postat Februarie 25, 2011 Autor Share Postat Februarie 25, 2011 munca la greu am curatat cadru si l am dat in spritz chit, urmeaza sa l vopsesc am dat 700ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Eh, uite că unii-s mai norocoÂşi. Baftă Âşi să-l vedem refăcut! Ăla nu-i rezervor de Planeta/Jupiter 5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Sa-l stapanesti sanatos si spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanstnc Postat Februarie 25, 2011 Autor Share Postat Februarie 25, 2011 va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Schimba aripa, (adica cu fata la ...fata), un rezervor de M, desi nici ala de Planeta nu arata rau, depinde ce vrei sa scoti din el. Mesaj completat Si sa nu uitam, unnnnn.....atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Felicitari pentru achizitie si spor la treaba ! Mihai are dreptate. I-ar sta bine cu atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate