papalici Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 (editat) In aceasta vara am fost la calimanesti shi la argesh cu trecere pe la Balea lac cota 2000 SUPERB. Am pus shi poze cu camera Cazare la 600 de mii pe noapte cu baie, telvizor shi frigider in camera. Am pus pulte poze de pe drum shi nishte poze cu starea drumului ca sa vedetzi cum era sa iei acele de par cu pietrish fin pe ele... oricum a fost o experientza unika. M-am dat shi pe motoare mai puternice, credetzima. Senzatia de a face o intrecere in orash cu unu cu un M5 (spre ex.) nu se compara cu o calatorie complexa unde vezi cu adevarat frumusetile tarii, testezi cu adevarat starea de "sanatate" a motorului pe care il ai. este ca un mik test de andurantza. traseul a fost CONSTANTA-BUCURESTI-PITESTI-CALIMANESTI-PITESTI-CURTEA DE ARGESH-BALEA LAC-ARGESH-PITESHTI-BUCURESTHI-CONSTANTA Editat Septembrie 27, 2006 de papalici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Salutare! Asa-i ca e fain sa mergi in doi? si o singura moto. Mere fain GS? io am unu mai oldies, dar se tine bine. daca etsi curios uita-te pe bikeshop.ro (acu nu-l mai vind.) Ce mare-i barajul ala, Domne cu ce se ocupa unii o remarca rautacoiasa: Malizia si spuma de ras cu motoru? Io am o periutza de dinzti cit un deget iar nevastameanu are voi decit piaptan in plus, sau pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papalici Postat Septembrie 28, 2006 Autor Share Postat Septembrie 28, 2006 Primu drum... Ce sa-i faci... Am invatat. M-am mai dus cu treaba pe la Argesh de vreo 3 ori, da singur shi cu rucsac de rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Super. La cat mai multe calatorii. Dar am o problema. Tu mi-ai furat aparatul foto! Exact asa am si eu. Cand l-am vazut la tine la gat am avut o tresarire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate