aleex_costy Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Salut baieti. "Motoru" (nu stiu daca e sau nu ) are motor , daca nu si carburator si cutei de viteze, facute de Yamaha si restu sunt facute de firma asta D-Rad. Nu ati auzit nimic de ele si nu le-ati vazut pt ca am inteles ca au fost vandute in Chisinau. Asta e ce am auzit pt ca am vrut si eu unu, mi-a placut cum arata si am vrut sa vad, ca cine stie....poate imi place si cum merge. Sa va mai pun niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 yamaha nu`si produce singura carburatoarele si cutiile de viteza si nici motoarele in 2t...daca este in 4t atunci poate este yamaha,carburatoarele sunt facute de Dell`Orto iar cutiile de viteza am uitat cine le produce.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 yamaha nu`si produce singura carburatoarele si cutiile de viteza si nici motoarele in 2t...daca este in 4t atunci poate este yamaha,carburatoarele sunt facute de Dell`Orto iar cutiile de viteza am uitat cine le produce.... Vezi ca nu prea ai ghicit`o. Yamaha produce ( a produs ) motorul de 125cc in 2t de pe Derbi Gpr. MOaaaa da ce faruri de triciclete de copii mici are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 nu va pare ca da un pic a FB racer?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Vezi ca nu prea ai ghicit`o. Yamaha produce ( a produs ) motorul de 125cc in 2t de pe Derbi Gpr. MOaaaa da ce faruri de triciclete de copii mici are. asta te`au mintit pe tine aia , derbi isi produce singur motoarele ...pe noul rs50 scrie derbi pe motor....nota 2,stai jos costy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 asta te`au mintit pe tine aia , derbi isi produce singur motoarele ...pe noul rs50 scrie derbi pe motor....nota 2,stai jos costy Ma refeream la modelele pana in 2005 pana Aprilia sa prelueze Derbi..Dute tu la derbi zi vezi ce zice.\ Nota 2 paul.....si -2 puncte la purtare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 pana Aprilia sa prelueze Derbi..\ acuma si eu as vi vrut sa preluez o bottle de cola,dar nu s-a putut....decat sa preiau costi,tu ce note ai la lb.romana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Daca ma uit bine la pozele puse de biatul de mai sus zici ca este macheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 mie unul imi cam place....dar ma indoiesc de faptul ca ar trage bine...daca cbr125 e subtirel si merge 140 .... asta la ce de plasticaraie are...cred ca e f grea...plus ca ma indoiesc de finisaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Daca ma uit bine la pozele puse de biatul de mai sus zici ca este macheta pei am zis la katerink mei cobra sa isi dea ala seama unde a gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 De ce i-au mai pus oglinzi? Am si acasa oglinda ca sa-mi vad capul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate