schilaci Postat Aprilie 18, 2004 Share Postat Aprilie 18, 2004 Sunt pe cale de a-mi lua un Harley XL 1200 Custom.Ma intereseaza daca stie cineva cit costa taxele vamale si TVA-ul cind o voi aduce in tara.E din'96 si in stare buna de functionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 Intreaba la vama. Vama este de 30% aplicata la valoarea de catalog a motorului din 1996. TVA=19%. Dar ca sa fii mai sigur cit, du-te la ROMEXPO la vama si intreaba. Bafta! Acolo au si catalogul si afli exact ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 Sunt pe cale de a-mi lua un Harley XL 1200 Custom.Ma intereseaza daca stie cineva cit costa taxele vamale si TVA-ul cind o voi aduce in tara.E din'96 si in stare buna de functionare. de unde aduci sporsterul si cit dai pe el daca se poate vreau sa stiu?? este tot original sau are ceva schimbat? salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Aprilie 19, 2004 Autor Share Postat Aprilie 19, 2004 Multumesc pentru raspuns ,Renegade, dar inca nu am cum sa ajung acolo.Roby,motorul i-l iau de la cunostinta unui prieten, din Londra, iar pretul de strigare e de ÂŁ3500, dar daca ma tiganesc cred ca l-as scoate la trei miutze.Arata bine pentru anii lui, e neingrijit(blasfemie!), a stat vre-o doi ani in garaj sub o prelata mucegaita,cromul pe el e putin incretit,surubaraia cam ruginita iar sambata asta ma duc sa-i dau o cheie, sa-i tarai putin poponeata pa sosea iar daca toarce cum trebuie si vama nu e belea mare cred ca-l iau.P.S.Ce parere ai de Triumph Speedmaster? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate