young rider Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 salutare are cineva termignoni pe 2009 sau 2010 zx6r ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 trimite PM userilor jagi si mac. Bani sa ai ca ei te rezolva ultra rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Daca vrei Termi, asteapta-te sa dai 1/4 sau 1/5 din valoarea motocicletei pe o evacuare completa In schimb, ca performanta si sunet nu prea o sa gasesti mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Daca vrei Termi, asteapta-te sa dai 1/4 sau 1/5 din valoarea motocicletei pe o evacuare completa In schimb, ca performanta si sunet nu prea o sa gasesti mai bine. ca echipeaza ducati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 ca echipeaza ducati? Tobele stock de pe Ducati sunt Remus, nu Termignoni. Iar in Moto2/MotoGP, Termignoni echipeaza si echipele japoneze. Ti-am raspuns la intrebare? Sau trebuie sa ma obstinez in a nu lauda marci precum Termignoni, Marchesini sau Brembo doar pentru ca sunt italieni si pentru ca echipeaza (si) Ducati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Martie 23, 2011 Autor Share Postat Martie 23, 2011 eu am intrebat daca are cineva Termignoni pe motor ...sunt curios cum arata in alte poze decat cele de pe site . multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate