dragonlord Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 In sfarsit am ce ma juca pe tel si tableta Pai si unde e in google play? Eu am traffic racer instalat. Dar dupa o vreme devin plictisitor daca nu paltesti. E greu sa aduni multi bani pentru masinile faine sau cel de politie. Asta e problema jocurilor fremium. Eu acu joc Mortal Kombat X pe telefon...is curios pana unde ajung doar cu ce bonusuri primesc in joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 eu ma joc CS:GO, mai sunteti p-aici jucatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Se gaseste prin Bucuresti pe la magazine de jocuri Fallout 4 Pip-Boy Edition? O caut de ceva vreme dar e greu de gasit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 la emag nu mai e in oferta, dar am gasit AICI suna si tu (sau da-le un mail) si vezi daca mai e in stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 The Division, careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 Dark Souls 3 , cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 (editat) Dark Souls 3 , cineva? Acum il descarc .Skidrow ftw, de maine ma apuc de el. Editat Aprilie 12, 2016 de Mario MT 03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 https://www.facebook.com/HanniballGaming/videos/249150582093700/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Sunt pe aici jucatori (piloti) de iRacing? Poate o punem de-o echipa pentru curse de anduranta. M-am reapucat de curand, momentan sunt D road license, si cel mai tarziu sezonul viitor ajung in C si pot concura in Blancpain Endurance Series. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Battlefield 1. Apare prin octombrie. Din pacate nu stiu daca si pe PC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Andrei_84364 Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 Jucători de LoL, CS:GO avem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deyu Tzu Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Cabal Online careva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Enderal - supper mod pt skyrim. mai aproape de "old school games" (zonele au nivele fixe; poveste mai faina; etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 Eu am Win Xp si mi-a picat yahoo mess pr ca astia nu vor sa-l mai mentina. Daca incerc sa instalez versiunea la zi imi da eroare,ca e xp vechi. Cum ati rezolvat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Septembrie 4, 2016 Share Postat Septembrie 4, 2016 il folosesti pe net. ori din mail, ori pe messenger.yahoo.com, si in loc sa dai "download mobile app" selectezi "use online" sau "in browser", ceva de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 The CREW - moka pe PC http://www.trustedreviews.com/news/the-crew-is-free-on-pc-right-now-and-here-s-how-to-get-it E bun de avut pt iarna pt partea cu motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 "Partea" cu motocicletele e doar in add-onul "Wild Run" din pacate. Care costa cat jocul initial ) Dar jocul de baza, da, este oferit gratuit (inca) de Ubisoft, singura conditie fiind sa aveti cont la ei si sa instalati clientul Uplay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 L am bagat si eu. Merge asa si asa pe troaca mea din 2007. A trebuit sa cobor rezolutia la 1400 si ma dispera. In schimb e okutz jocul. Am facut test la motociclete, se conduc fain parca mai bine ca in gta 5 ( permit si strazile )). Plus ca in gta 5 incepeau sa ma vaneze toti cand eram pe moto... nu inteleg de ce devii tinta pt nubii de 12 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 cu playstation cum e? cat topic nu am vazut, suntem sa punem de-o minoritate aici? am si 2-3 jocuri de dat, zic sa intreb inainte sa deschid topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 3 sau 4 ? ce jocuri ? eu abia ce-am luat un 4 si momentan ma apucasem de Uncharted (toata seria ca nu jucasem nimic) si The last of us .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 4 am eu. dar putem face un topic general..dar sa mai apara cativa eu fan assasin's creed, prestez syndicate acum, fifa 17, the order tocmai l-am luat ca era la oferta la media galaxy, si worms mai joc online asadar am Assasin's Creed Unity si Fifa 16 de dat, preferabil de schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 L am bagat si eu. Merge asa si asa pe troaca mea din 2007. A trebuit sa cobor rezolutia la 1400 si ma dispera. In schimb e okutz jocul. Am facut test la motociclete, se conduc fain parca mai bine ca in gta 5 ( permit si strazile )). Plus ca in gta 5 incepeau sa ma vaneze toti cand eram pe moto... nu inteleg de ce devii tinta pt nubii de 12 ani Am incercat un demo la The Crew Wild Run si sincer GTA V mi se pare simulator pe langa el. Legat de nubi de-asta nu intru in multiplayer pe GTA V, e un haos si o bataie de joc. » Post actualizat in 03 Oct 2016 15:51 asadar am Assasin's Creed Unity si Fifa 16 de dat, preferabil de schimbat. Mda, din pacate nu am nimic de dat la schimb ca abia ce m-am apucat de ele M-au ramas insa niste jocuri mai vechi de Xbox360 ... Unity cum e pe PS4 ? Ca pe PC ultimele au fost cam jale la capitolul optimizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 (editat) bai nu vreau sa intram in polemica, dar e un anume sentiment cand iti iei jocul, bagi cd si te joci cat te tine, nu te preocupa ca n-ai windows, ca n-ai rami, ca ddr3, ca puii mei. pt ps au fost toate geniale, am jucat toate assasins creedurile, in afara de cele 2D, india si china adica, si n-au dezamagit. syndicate-ul insa e alta liga, grafica pe care eu nu am vazut-o pe niciun pc. si mi-as dori sa apara pt ps4 si colectie, adica toate in boxset. am citit ca anul asta au dat chix cu urmatorul si va aparea la anul, http://kotaku.com/sources-next-big-assassins-creed-set-in-egypt-skippin-1750937895 , au intarziat, etc.. s-au concentrat pe film probabil:) Editat Octombrie 3, 2016 de elparu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 (editat) bai nu vreau sa intram in polemica, dar e un anume sentiment cand iti iei jocul, bagi cd si te joci cat te tine, nu te preocupa ca n-ai windows, ca n-ai rami, ca ddr3, ca puii mei. plus ca te pui ca un cartof in canapea si joci linistit, nu trebuie sa stai la birou in pozitii incomode seria AC e preferata mea, dar din pacate inca nu mi-am luat xbone asa ca syndicate si unity n-am putut sa joc, ca nu le-au scos si pt 360 Editat Octombrie 4, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Era cam mult unu pe an, da-o-n spanac eu am reusit sa termin doar Black Flag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate