Sari la conținut

Motociclisti Obsedati De Jocuri Pe Calculator

Moria
 Share

Postări Recomandate

In sfarsit am ce ma juca pe tel si tableta :D

Pai si unde e in google play? Eu am traffic racer instalat. Dar dupa o vreme devin plictisitor daca nu paltesti. E greu sa aduni multi bani pentru masinile faine sau cel de politie. Asta e problema jocurilor fremium.

Eu acu joc Mortal Kombat X pe telefon...is curios pana unde ajung doar cu ce bonusuri primesc in joc :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Sunt pe aici jucatori (piloti) de iRacing? Poate o punem de-o echipa pentru curse de anduranta.

M-am reapucat de curand, momentan sunt D road license, si cel mai tarziu sezonul viitor ajung in C si pot concura in Blancpain Endurance Series.

Link spre comentariu

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

"Partea" cu motocicletele e doar in add-onul "Wild Run" din pacate. Care costa cat jocul initial :)) Dar jocul de baza, da, este oferit gratuit (inca) de Ubisoft, singura conditie fiind sa aveti cont la ei si sa instalati clientul Uplay.

Link spre comentariu

L am bagat si eu. Merge asa si asa pe troaca mea din 2007. A trebuit sa cobor rezolutia la 1400 si ma dispera. In schimb e okutz jocul. Am facut test la motociclete, se conduc fain parca mai bine ca in gta 5 ( permit si strazile :))). Plus ca in gta 5 incepeau sa ma vaneze toti cand eram pe moto... nu inteleg de ce devii tinta pt nubii de 12 ani :(

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

4 am eu. dar putem face un topic general..dar sa mai apara cativa :)

eu fan assasin's creed, prestez syndicate acum, fifa 17, the order tocmai l-am luat ca era la oferta la media galaxy, si worms mai joc online :)

asadar am Assasin's Creed Unity si Fifa 16 de dat, preferabil de schimbat.

Link spre comentariu

L am bagat si eu. Merge asa si asa pe troaca mea din 2007. A trebuit sa cobor rezolutia la 1400 si ma dispera. In schimb e okutz jocul. Am facut test la motociclete, se conduc fain parca mai bine ca in gta 5 ( permit si strazile :))). Plus ca in gta 5 incepeau sa ma vaneze toti cand eram pe moto... nu inteleg de ce devii tinta pt nubii de 12 ani :(

Am incercat un demo la The Crew Wild Run si sincer GTA V mi se pare simulator pe langa el. Legat de nubi de-asta nu intru in multiplayer pe GTA V, e un haos si o bataie de joc.

» Post actualizat in 03 Oct 2016 15:51

asadar am Assasin's Creed Unity si Fifa 16 de dat, preferabil de schimbat.

Mda, din pacate nu am nimic de dat la schimb ca abia ce m-am apucat de ele :) M-au ramas insa niste jocuri mai vechi de Xbox360 ...

Unity cum e pe PS4 ? Ca pe PC ultimele au fost cam jale la capitolul optimizare.

Link spre comentariu

bai nu vreau sa intram in polemica, dar e un anume sentiment cand iti iei jocul, bagi cd si te joci cat te tine, nu te preocupa ca n-ai windows, ca n-ai rami, ca ddr3, ca puii mei. pt ps au fost toate geniale, am jucat toate assasins creedurile, in afara de cele 2D, india si china adica, si n-au dezamagit. syndicate-ul insa e alta liga, grafica pe care eu nu am vazut-o pe niciun pc. si mi-as dori sa apara pt ps4 si colectie, adica toate in boxset.

am citit ca anul asta au dat chix cu urmatorul si va aparea la anul, http://kotaku.com/sources-next-big-assassins-creed-set-in-egypt-skippin-1750937895 , au intarziat, etc..

s-au concentrat pe film probabil:)

Editat de elparu
Link spre comentariu

bai nu vreau sa intram in polemica, dar e un anume sentiment cand iti iei jocul, bagi cd si te joci cat te tine, nu te preocupa ca n-ai windows, ca n-ai rami, ca ddr3, ca puii mei.

plus ca te pui ca un cartof in canapea si joci linistit, nu trebuie sa stai la birou in pozitii incomode :cheers:

seria AC e preferata mea, dar din pacate inca nu mi-am luat xbone asa ca syndicate si unity n-am putut sa joc, ca nu le-au scos si pt 360

Editat de gogO.
Link spre comentariu

• adidas unpinned this topic