krom Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Ce firme serioase aduc piese de Aprilia? Am facut comanda la unele firme dar acum nu mai primesc nici un raspuns din partea lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Nici una . Trebiue sa mergi in Italy sa le cumperi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Am gasit o firma din Germania care a reusit sa-mi gaseasca ceea ce n-am gasit la nici unul din cei care se ocupa cu piese in RO. Faci comanda, platesti si iti ajung piesele in 20-25 zile lucratoare... sau mai repede. Site-ul firmei e ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Omule in 20-25 de zile te duci si vii din Italy de 5 ori . Iei autobuzul si in 4 zile esti acasa cu piesele in traista ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Omule in 20-25 de zile te duci si vii din Italy de 5 ori . Iei autobuzul si in 4 zile esti acasa cu piesele in traista ! E cumva oferta la autocar?!? La un dus-intors ai cumva doo calatorii gratuite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krom Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Ca sa ma duc pana in Italia pentru o maneta de frana parca nu-mi vine. De aceea am apelat la BCZ-Motors si dupa un timp la United Motors care acum nu mai raspund nici unul nici altul. Trimit mail-uri si la unul si la celalalt sa-mi spuna macar ca nu se poate, dar nu primesc nici un raspuns. Pe urma daca cumva vine piesa si nu o mai vreau zic ca nu sunt eu serios si ca am dat comanda degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 0745283242 cristi,serios omu,am luat si eu de la el orice piesa pt aprilia noua sau sh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate