Azamfirei Alexandru Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Salutare tuturor!Vin cu acest post pt. a va cere parerea in niste elemente de tuning pt o rs125.In primul rand toba...ea are pe ea o Gianelii,se aude frumos,arata cam asa- as vrea sa ii pun totusi alta dar.....CE?!Inca ceva...am vazut ca i-ar sta divin cu niste angel eyes,se merita?Si inca ceva si va las in pace:)),vreau sa o vopsesc,ce culoare ar fi frumoasa,am vazut una cu un negru lucios si un verde fosforescent frumoasa rau,si combinatia albastru-alb imi place mult,negru mat........neaaa!Multumesv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Salutare tuturor!Vin cu acest post pt. a va cere parerea in niste elemente de tuning pt o rs125.In primul rand toba...ea are pe ea o Gianelii,se aude frumos,arata cam asa- as vrea sa ii pun totusi alta dar.....CE?!Inca ceva...am vazut ca i-ar sta divin cu niste angel eyes,se merita?Si inca ceva si va las in pace:)),vreau sa o vopsesc,ce culoare ar fi frumoasa,am vazut una cu un negru lucios si un verde fosforescent frumoasa rau,si combinatia albastru-alb imi place mult,negru mat........neaaa!Multumesv! cel mai bine ar fi sa incepi cu niste sc sau lasertec daca tot bagi bani in motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Cel mai bine ar fi sa incepi sa-i pui cauciucuri de calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 e model ca a mea:X:X:X:X ,ce ziceti de set de 150cc ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 (editat) Baga banii in benzina si plimba-te . lasa vopseaua asa Editat Martie 15, 2011 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Azamfirei Alexandru Postat Martie 15, 2011 Autor Share Postat Martie 15, 2011 Cel mai bine ar fi sa incepi sa-i pui cauciucuri de calitate Stiu asta,dar nu am intrebat de cauciucuri ci de elemente de tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Stiu asta,dar nu am intrebat de cauciucuri ci de elemente de tuning sa tuningesti motoru asta e ca si cum ai avea un logan tunat ....1000 de zorzoane si 0pasarici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 (editat) Baga banii in benzina si plimba-te . lasa vopseaua asa Bagă ochiu aici, un sfat de calitate. Vremuri bune când aveam 16-17 ani (Âşi chiar mai devreme), când băgam kilometri cu sutele pe săptămână. Cei drept, benzina era cu mult mai ieftină Âşi euro mai mic fapt pentru care cumpăram ulei mai ieftin. Acum au crescut prețurile dar se mai pot face plimbări. Editat Martie 15, 2011 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Semnalizari, oglinzi, butoias rezervor frana, scarite, suport numar ... Rizoma, Barracuda ... Ai de unde alege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Semnalizari, oglinzi, butoias rezervor frana, scarite, suport numar ... Rizoma, Barracuda ... Ai de unde alege. Ce-ar mai fi sa isi puna Rizome pe RS , ii dubleaza valoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Daca vrea .... Eu unul nu am vazut nici un Rs accesorizat la maxim. Poate al lui va fi primul. De dublat niciodata ... dar ... tuning. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 baga set sa o strici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate