DCT Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Postati pe forum cand mai aveti planuri si cautati companie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Septembrie 15, 2011 Autor Share Postat Septembrie 15, 2011 completare: in caz ca intereseaza pe cineva compania de shipping cu care am facut transportul : http://www.pan-europa.de/index.htm Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCT Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Cat a costat shippingul ? V-ati facut voi cutiile sau au fost puse la dispozitie de transportator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Septembrie 20, 2011 Autor Share Postat Septembrie 20, 2011 Cutiile le-au confectionat cei de la Oasis (inca le avem, sunt de vanzare) Transportul a fost 1200 Eur / motocicleta (au fost duse cu tirul pana la Beijing de unde au fost puse pe vapor). Initial era vorba sa le puna la tir prin Rusia, dar cica din anumite motive de siguranta nu s-a mai putut si le-au trimis la vapor. Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduG. Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Frumoasa aventura, multumesc pentru ca impartasiti si cu noi. Ati facut un cost total? Mâncare, cazare, carburant, transport, pregătiri, cheltuieli neprevazute, etc. Sa fie un buget orientativ pentru cine se incumeta sa plece la drum pe același traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Octombrie 4, 2011 Autor Share Postat Octombrie 4, 2011 Salut nu prea imi aduc aminte suma cheltuita. Benzina in Rusia era juma de euro, si in Mongolia 1$. Cazari gaseam in medie (daca imi aduc bine aminte) cu vreo 10 eur/ pers. Mancarea e mai ieftina ca la noi, dar nici asta nu mai tin bine minte. Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeoH-D Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 felicitarile mele respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 JOS PALARIA pentru "echipa" care conteaza cel mai mult si pentru aventura la cat mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hara18 Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Felicitari , e nevoie de mult curaj :> bv voua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inya Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Felicitari! Auzisem de pe la prieteni de tura voastra, dar abia acum am reusit sa citesc intreaga poveste. Imi imaginez ca e imposibil sa nu te intorci schimbat dupa o astfel de experienta. M-ar interesa cateva detalii legate de BMW-ul care a reusit sa faca tura asta. A fost surprinzator sa descopar ca nu este vorba de un Dakar ca al lui Mihai Barbu asa cum m-as fi asteptat si mi se pare cu atat mai misto performanta lui. Ai mentionat la inceput ca ati facut in avans cateva imbunatatiri la motoare, majoritatea legate de marirea capacitatii de depozitare. Imi poti spune te rog si cum a fost pregatit BMW-ul pentru drum? Nu ma refer aici la sidecase-uri si cauciucuri, ci la punctele lui sensibile, gen furca (binecunoscuta imbinare firava a paharelor cu butucul rotii la modelele de pana in 2004), baterie, pompa de apa, etc. Apreciez orice sfaturi. M-ar ajuta sa-l pregatesc pe al meu mai cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Mai 28, 2012 Autor Share Postat Mai 28, 2012 La bmw nu au fost alte modificari in afara celor scrise. Oricum Robert poate da cele mai multe amanunte. Cred ca a avut un kit de reparatie pt pompa de apa la el. Dar nu a avut nici o problema tehnica. Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Martie 12, 2013 Autor Share Postat Martie 12, 2013 in sfarsit am adaugat si trackul cu poze de pe traseu Traseul din Altai: http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=2039598 Traseul din Mongolia http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=2046710 am incercat sa fac "embedded" la harta aici pe forum dar nu am reusit. stie cineva cum? Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Felicitari pt expeditie. O intrebare, ati fost finantati? Sau tot costul a fost asupra voastra? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Bestial. Respectele mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Iulie 10, 2013 Autor Share Postat Iulie 10, 2013 Fratilor, plecam din nou, sambata, 13 iulie. Ne puteti urmari pe www.wildwalk.ro, https://www.facebook.com/wildwalk.ro si pe https://twitter.com/bobwdk Mai multe detalii pe site si in sectiunea "Intalniri, evenimente, excursii" aici pe forum La intoarcere o sa punem si povestea intr-un topic nou. Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate