stilgar Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 hai care te bagi?!?!? io si wrongname la 8.30 la arc giurgiu-corabia-rosiori -alexandria-bucuresti= 370 km up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 8, 2006 Autor Share Postat Octombrie 8, 2006 gata ne-am intors un pic murdarei dar cu multumire in suflet : n-am stat acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 bagati pozele sa vad si io partea de Giurgiu..... PS: Am spalat vacutza e ca noua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Pai bine, bre, asa in scurt pui tu anuntul? Ca abia acu' am avut timp sa-l cetesc. Nu am fost cu voi, da tot am iesit cu motorul zilele astea, la nunta la Kali, la Snagov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 mda, eu nu am spalat motoru'. oricum a meritat pe deplin iesirea, am vazut si noi partea sudica a Ro, ne'am facut cu mana cu bulgarii, am testat si "stergatoarele" de pus pe deget... o gramada de experiente... a, si am gasit si un restaurant unde pizza costa doar 5 RON , in zimnicea, asa ca data viitoare stim unde mancam asteptam pozele, clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 am testat si "stergatoarele" de pus pe deget... ce fel de stergatoare? da neste detalii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Poze, poze, poze, poze, poze!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) kinzo: sint niste stergatoare de cauciuc, mici cat un deget, care se trag pe degetul aratator, si iti dai jos apa de pe viziera, nu gasesc pe louis ca nu ma pricep la nemteasca lor, o sa ii fac poza cu mobilul, poate te lamuresti... cat de curand si poze cu stergatorul aaa, si unica poza facuta de mine cu mobilul: le asteptam le alea profesionale de la stilgar Editat Octombrie 9, 2006 de wrongname Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Mersi pt. lamuriri... Eu ma gandeam sa tai dintr-un stergator o bucata cam de lungimea degetului aratator si sa o lipesc pe manusa Solutia ta pare mai buna, totusi... De unde se pot cumpara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 si iata ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) asa ma wrongname...tu faci excursii si eu iti plimb caii,si sap dupa clei,fier mai tai si lemne....sa-ti fie rusine. Editat Octombrie 9, 2006 de remijaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Mai baieti, mai Sorine, mai Cristi (desi am vazut ca tu n-ai fost de data asta) va rog eu mult, dati si voi cate un telefon ca aveti numarul meu. Eu nu ma uit prea des pe forum, da' sunt amator de astfel de plimbari. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Mai baieti, mai Sorine, mai Cristi (desi am vazut ca tu n-ai fost de data asta) va rog eu mult, dati si voi cate un telefon ca aveti numarul meu. Eu nu ma uit prea des pe forum, da' sunt amator de astfel de plimbari. Spor SAL. Lasa si tu un nr de telefon ca eu nu il am, si de cate ori ma hotarasc la o iesire te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Frumos domnilor, eu am renuntat in ultima clipa si nu stiu cat am procedat de bine. Am ajuns insa pe la Bran si am facut un gulas traditional la ceaun la niste preteni acasa, deci sa zicem ca mi-am mai lins ranile ... si degetele. Propuneti ceva pentru weekend-ul urmator ??? Radu, aveai un plan dragut cu Valea Jiului, hai sa-l analizam din timp ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Frumos domnilor, eu am renuntat in ultima clipa si nu stiu cat am procedat de bine. Am ajuns insa pe la Bran si am facut un gulas traditional la ceaun la niste preteni acasa, deci sa zicem ca mi-am mai lins ranile ... si degetele. Propuneti ceva pentru weekend-ul urmator ??? Radu, aveai un plan dragut cu Valea Jiului, hai sa-l analizam din timp ! Pai weekendu asta eu o sa cam stau pe batatura ca lucrez si sambata si duminica, dar am liber Joi si Vineri asa ca dc are cineva chef si timp de joi pana vineri putem face ceva. Sper sa mai avem vreme buna de Valea Jiului saptamana viitoare de exemplu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Foarte tare excursiunea baieti Imi pare rau ca nu am putut veni si o sa imi para si mai rau ca nu pot pleca nici uichendu viitor ( deh....nunti, botezuri, cometrii...).Totusi poate nu vine iarna prea repede peste noi si mai avem timp de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Mai baieti, mai Sorine, mai Cristi (desi am vazut ca tu n-ai fost de data asta) va rog eu mult, dati si voi cate un telefon ca aveti numarul meu. Eu nu ma uit prea des pe forum, da' sunt amator de astfel de plimbari. Spor scuze domnu', dar am vazut ca vrei sa scapi de Eliminator, si nu mai stiam daca ai sa nu 2 roti inlocuitoare... si da, o sa te sun data viitoare, cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 foarte misto excursia. Ce planuri aveti pentru week-end-ul care se apropie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 scuze domnu', dar am vazut ca vrei sa scapi de Eliminator, si nu mai stiam daca ai sa nu 2 roti inlocuitoare... si da, o sa te sun data viitoare, cu siguranta Gata, am si scapat. Dar e gresit spus "scapat". M-am despartit cu greutate de mititica ieri. Acum ma simt neajutorat. Sper ca doar un weekend. Vreau sa trimit pe cineva in germania maine-poimaine sa-mi aduca un f650, dar daca nu gasesc dau eu o tura si vad cum ma descurc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate