Garcya Postat Aprilie 1, 2011 Autor Share Postat Aprilie 1, 2011 Ar fi si culmea sa se mai auda motorul. Daca ti picioarele lipite de tanc nici la viteza mica nu-l auzi. Cand departezi picioarele se aude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t_marius_06 Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 s-au vazut cazaturi si mai urate , bine ca nu are nimic , asa se face mare daca asta e prima cazatura inseamna ca acum e motociclist adevarat , sau cel putin asa imi ziceau mie motociclistii mai vechi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Aprilie 2, 2011 Autor Share Postat Aprilie 2, 2011 Si eu primeam aceleasi "replici" ca nu esti motociclist daca nu ai picat. Prefer sa nu fiu motociclist si sa fiu prieten cu motociclistii, sa am 4 motoare la activ si peste 20k km cu ele si fara nicio cazatura / accident. Asta-i cel mai mare bullshit si o spun doar aia care au picat deja cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Si eu primeam aceleasi "replici" ca nu esti motociclist daca nu ai picat.Prefer sa nu fiu motociclist si sa fiu prieten cu motociclistii, sa am 4 motoare la activ si peste 20k km cu ele si fara nicio cazatura / accident. Asta-i cel mai mare bullshit si o spun doar aia care au picat deja cu motorul Da,corect,adica ce,tre s-o bifezi si pe asta?Si mie mi se pare aiurea vorba asta sau aia ca motociclistii se impart in 2 categ : cei care au picat si cei care o sa pice. Bine,acuma,chiar si statistic,sunt mari sanse sa o imprastii la un moment dat in viata,dar,iarasi statistic,am citit ca e de vreo 3 ori mai periculos sa calaresti decat sa mergi pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t_marius_06 Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 cred ca din frustrare a fost scoasa vorba asta , ca nu esti motociclist daca nu pici pe principiul .... sa moara si capra vecinului , adica sa cazi si tu nu numai ei "motociclistii" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Frumoasa mobra ai Garcya Imi zici cat ai dat pe toba aia? Eu sper ca saptamana viitoare sa imi schimb si eu toba mea stock. Am gasit un MIVV Carbon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate