asdfghjk Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 mai tragem odata? duminica trecuta a iesit necastigator. aprox 600 km, motoare mari va rog, pe sosea cca 140. plecarea tot asa, tot acolo, ora 9:30 , prima parcare pe autostrada a2, cam la 15 km de centura. veniti la 9:15, la :30 valea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Tragem. Eu vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Knox, ai zis ca pui filmuletul intreg, asteptam sa stii! Incercam si de data asta, sa vedem daca iese ceva cu Dalboka asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Am incercat dar am realizat ca pc-ul meu e mult prea slab sa monteze niste filme hd iar youtube nu ma lasa sa urc decat max 1gb Le-am pus pe un ftp. Ti-am dat pm cu adresa.. Daca mai le vrea cineva sa dea un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 5, 2011 Autor Share Postat Aprilie 5, 2011 se vad bine din ftp-ul ala, nici nu trebuie download-ate, se face streaming direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Cu ce player? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 5, 2011 Autor Share Postat Aprilie 5, 2011 media player/w7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Am incercat dar am realizat ca pc-ul meu e mult prea slab sa monteze niste filme hd iar youtube nu ma lasa sa urc decat max 1gb Le-am pus pe un ftp. Ti-am dat pm cu adresa.. Daca mai le vrea cineva sa dea un mesaj. eu am un ap foto nikon, de 12 megapixeli, care filmeaza hd iar cand transfer filmarea pe pc, imaginea se vede cu intreruperi,,,e de la pc ? ca eu vroiam sa merg la magazin sa mi-l schimbe mai am un ap foto care are doar 4 megapixeli iar fimarea se vede bine pe pc si ce-i de facut cu pc ul in cazul asta? scuze de off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Am incercat dar am realizat ca pc-ul meu e mult prea slab sa monteze niste filme hd iar youtube nu ma lasa sa urc decat max 1gb Le-am pus pe un ftp. Ti-am dat pm cu adresa.. Daca mai le vrea cineva sa dea un mesaj. eu am un ap foto nikon, de 12 megapixeli, care filmeaza hd iar cand transfer filmarea pe pc, imaginea se vede cu intreruperi,,,e de la pc ? ca eu vroiam sa merg la magazin sa mi-l schimbe mai am un ap foto care are doar 4 megapixeli iar fimarea se vede bine pe pc si ce-i de facut cu pc ul in cazul asta? scuze de off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 eu am un ap foto nikon, de 12 megapixeli, care filmeaza hd iar cand transfer filmarea pe pc, imaginea se vede cu intreruperi,,,e de la pc ? ca eu vroiam sa merg la magazin sa mi-l schimbe mai am un ap foto care are doar 4 megapixeli iar fimarea se vede bine pe pc si ce-i de facut cu pc ul in cazul asta? scuze de off topic Nu prea ma pricep nici eu insa... e posibil sa fie de la clasa cardului. La mine cere SDHC clasa min 6. Mai poate fi de la player (codec-uri). Am observat ca se vedeau sacadat cand le deschideam cu media player classic si credeam ca e de la aparat... dar cu windows media player de la windows 7 nu mai sacadeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 5, 2011 Autor Share Postat Aprilie 5, 2011 da, poate fi orice, nu-ti mai bate capul. ca sa vezi hd cum trebuie totul trebuie sa fie perfect, lucru care se intampla foarte rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 mai tragem odata? duminica trecuta a iesit necastigator. aprox 600 km, motoare mari va rog, pe sosea cca 140. plecarea tot asa, tot acolo, ora 9:30 , prima parcare pe autostrada a2, cam la 15 km de centura. veniti la 9:15, la :30 valea. Vezi ca si in weekend-ul viitor tragerea la sorti pe probleme de vreme e necastigatoare, plus ca e targul de moto. Bine, eu nu ma incadrez la "motor mare" asa ca nici nu am incercat sa merg cu voi data trecuta nici nu vrea sa ma angajez tura asta, dar si in tura mea mica pana la Ruse am venit inapoi cu o motocicleta cu 1-2kg mai grea (de la noroi strans pe cizme, genunchiere, motocicleta si lazile de bagaj 3 la numar). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 mai tragem odata? duminica trecuta a iesit necastigator. aprox 600 km, motoare mari va rog, pe sosea cca 140. plecarea tot asa, tot acolo, ora 9:30 , prima parcare pe autostrada a2, cam la 15 km de centura. veniti la 9:15, la :30 valea. merem nenea Doru dar nu facem cale intoarsa daca ploua sau e vant o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 6, 2011 Autor Share Postat Aprilie 6, 2011 mai pompi nu toti suntem viteji ca tine, eu oricum ma supun majoritatii. cand sunt singur circul cum am chef dar circul de placere, daca vreau sa ma chinui aleg altceva. sa speram ca de data asta ne ajuta vremea. Mesaj completat ramane la 9:30 plecarea, care mergeti veniti putin mai devreme. vad ca e vreme buna, sper ca maine sa reusim sa ajungem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Venim si noi, adica Dans, Manuel KTM si Mihai Varadero, dar ne vedem acolo, s-ar putea sa alegem alt drum, cu iesire pe la Ruse! Vreme buna!, DanS Mesaj completat merem nenea Doru dar nu facem cale intoarsa daca ploua sau e vant o zi buna sper sa n-ai nevoie de costumul ala rosu, maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 9, 2011 Autor Share Postat Aprilie 9, 2011 (editat) ok, m-a sunat mihai, vedeti ca drumul nu e grozav prin giurgiu, pe unde mergem noi cica e asfaltat anul trecut, in plus e mai scurt. daca va razganditi suntem unde am stabilit. Editat Aprilie 9, 2011 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 ok, m-a sunat mihai, vedeti ca drumul nu e grozav prin giurgiu, pe unde mergem noi cica e asfaltat anul trecut, in plus e mai scurt. daca va razganditi suntem unde am stabilit. Ok, venim cu voi la ora stabilita; stiu drumul, intradevar s-a asfaltat anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Vedeti ca maine va ploua in toata regiunea de sud-est, inclusiv Bulgaria si zona litoralului. Parca va vad iarasi ca plecati spre Calarasi si ajungeti la Brasov. Daca e ok vremea de dimineata s-ar putea sa va insotesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 Am fost noi la SMAEB pe soare si nu mergem la bulgari pe ploaie? Eu am plecat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 10, 2011 Autor Share Postat Aprilie 10, 2011 am ajuns, am bagat nitel viteza sa ajung pe lumina. plimbare ok, o ploaie scurta dar care a coborat temperatura la 1.5c. ne-am adunat 6 pana la urma- manuel, dans, mihai-varadero, pompi, knox si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 10, 2011 Autor Share Postat Aprilie 10, 2011 am ajuns, am bagat nitel viteza sa ajung pe lumina. plimbare ok, o ploaie scurta dar care a coborat temperatura la 1.5c. ne-am adunat 6 pana la urma- manuel, dans, mihai-varadero, pompi, knox si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 (editat) Si rezumat-ul... hd http://www.youtube.com/watch?v=uoAbIQE8Zu0 http://www.youtube.com/watch?v=Lb3GyNI2FtQ Editat Aprilie 11, 2011 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 11, 2011 Autor Share Postat Aprilie 11, 2011 multumim carului de reportaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Si rezumat-ul... hd http://www.youtube.com/watch?v=uoAbIQE8Zu0 http://www.youtube.com/watch?v=Lb3GyNI2FtQ Filmeaza frumos jucarica, ma asteptam la trepidatii mult mai mari la acel tip de priza, ai cumparat-o de la smaeb? Si cateva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate