Method Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Salut,mi-am luat de curand un Honda Sh 50 din '96.L-am luat ieftin (aprox 250e) dar trebuia facut motorul.Am pus piston nou,segmenti,alezat,acum merge ceas.Socul insa functioneaza cam ciudat (soc electronic),vit max e cam 65-70 (aia e vit normala?) si imi consuma cam mult.Cam mult insemnand ca am facut cam 250 km cu 8L.Imi scoate benzina pe toba,varful la toba e tot timpul ud. Daca poate cineva mai priceput sa-mi dea o sugestie,ce sa-i fac,unde ar fi problema,reglajele la carburator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 relantiul e prea mare? merge turat rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 5, 2011 Autor Share Postat Aprilie 5, 2011 Nu,chiar deloc,o lua razna cu relantiul cand era frig,se ridica rau din cauza socului electronic,dar acum cand a mai crescut temp e chiar mic relantiul. Problema cred ca vine de la faptul ca imi arunca benzina pe toba,dar nu inteleg dc face asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 scuterele de 49cc cu motor 2t consuma aprox 3%.E un consum normal,varful tobei e ud pentru ca nu arde tot uleiul si il arunca pe evacuare.Cel putin asa se intampla la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 11, 2011 Autor Share Postat Aprilie 11, 2011 Mersi de lamuriri,da,ai dreptate,e normal ca ulei era pe varful tobei,nu stiu la ce ma gandeam eu cand am zis ca e benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Vezi daca nu a ramas socul electronic un pic deschis,asta ar motiva consumul ridicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate