porculetz Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Am nevoie de ajutor : Am un Aprilia RX 50 1996, si de curand mi sa spart un rulment din butucu de spate si a largit locul in care statea, am inlocuit rulmentu insa nu sta fix acolo si am un super joc la roata ! Ce pot face ? Si faza mai naspa e k maicamea imi vinde motoru dak nul repar in viitoru apropiat si nu vreau (pt k yo imi iubesc motoru chiar dak nui cine stie ce) . Va rog ajutatzima. Dak se poate o varianta cat mai necostisitoare ! Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 pune rulment modelul care iti trebuie sau echivalent, dar vezi in cartea de service ce trebuie pus. daca nu sunt urme pe ax si pe butuc si nu ai uitat nici o saiba trebuie sa mearga. tu ai pus acum un rulment asemanator dar nu chiar la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Am nevoie de ajutor : Am un Aprilia RX 50 1996, si de curand mi sa spart un rulment din butucu de spate si a largit locul in care statea, am inlocuit rulmentu insa nu sta fix acolo si am un super joc la roata ! Ce pot face ? Si faza mai naspa e k maicamea imi vinde motoru dak nul repar in viitoru apropiat si nu vreau (pt k yo imi iubesc motoru chiar dak nui cine stie ce) . Va rog ajutatzima. Dak se poate o varianta cat mai necostisitoare ! Multumesc anticipat ! poti sa-i faci o bucse la sturng din cupru sau alceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Am nevoie de ajutor : Am un Aprilia RX 50 1996, si de curand mi sa spart un rulment din butucu de spate si a largit locul in care statea, am inlocuit rulmentu insa nu sta fix acolo si am un super joc la roata ! Ce pot face ? Si faza mai naspa e k maicamea imi vinde motoru dak nul repar in viitoru apropiat si nu vreau (pt k yo imi iubesc motoru chiar dak nui cine stie ce) . Va rog ajutatzima. Dak se poate o varianta cat mai necostisitoare ! Multumesc anticipat ! trebuie bucsat;bucsa aluminiu;foarte important trebuie pastrata exact cota la care se ingroapa rulmentul inbutuc. Altfel nu se mai potrivesc distantierele[dintre rul.de la capete] Daca chiar nu te descurci ---tel.0745 262471 Speedy moto Sibiu;Trimiti roata [fara cauciuc]'rulmentnou---70ron+ramburs Succes [tre sa fie si prin TM vreun strungar bun] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 alezat locasu si pus un rulment cu diametrul exterior mai mare. e simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 alezat locasu si pus un rulment cu diametrul exterior mai mare. e simplu. daca e loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate