cardan Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Cel mai frumos 636 ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Cel mai frumos 636 ever pacat ca e trucata poza:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 clar e trucata. nu vad niciunde remorca si chiar nu avea cum ajunge pana la pischia. trebuia sa se strice ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shockeru Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Arata cool, that's for sure! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Coclau: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 pacat ca e trucata poza:( Daca i-am dat o tenta de rosu fundalului, nu se numeste trucata,ci cel mult aranjata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Daca i-am dat o tenta de rosu fundalului, nu se numeste trucata,ci cel mult aranjata. hehe, ma refeream la faptul ca motocicleta e luata din alta poza si lipita peste peisaj... 1. se vede o diferenta de luminozitate a motocicletei fata de teren, 2. cauciucurile motocicletei nu au pamant/iarba pe ele cum e normal unei iesiri offroad 3. daca te uiti atent se vede forma decupajului in exteriorul rotilor, cel mai bine se vede in partea de jos a rotii fata But i could be wrong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 lycan e nebun )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 But i could be wrong And you are. Uite poza initiala: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 And you are. Uite poza initiala: asa da, acuma te cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordyz Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 asa da, acuma te cred EU NU-L CRED.Aceasta este motocicleta din visul lui deci nu poate fi reala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 (editat) eu in continuare sunt ferm convins ca e un colaj ieftin, ala nici macar nu e motoru lui Editat Noiembrie 10, 2009 de kapno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Va rog eu , credeti-ma pe cuvant.... Kapno(aka Kaptain Eye Joe) mai acorda-mi o sansa si-ti voi dovedi ca e al meu................... Hai va rog eu . Eventual va pot da si bani, dar va rog eu credeti-ma @Lori: tie-ti intorc casca pe pista cu 636-le ,deci oricum ne vedem la start. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 bine ) iti mai dam o sansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordyz Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Hai sa zicem... numai de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fallen-angel Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Ce indulgenti sunt unii de la un timp..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo_zxr Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Da nu-l vad pe cocalarul nostru preferat ovi cum de nu sa laudat inca cu motocicleta luicea noua )) . Trebuia eu sa il dau de gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 (editat) ma laudam de mult dar nu aveam poze deci: PREZENTARE Aceeasi marca,aceeasi clasa,aceeasi cilindree,aceeasi istorie..alt an..!! care esti cu kawa,honda pregateste-te ca yamaha se intoarce!! Impresii din primii km: agresiv,cuplu frumos si la ture joase,pozitia asemanatoare ca a celuilalt,usor,nu prea vad in oglinzi. Pe circuit nu am tras de ea fiind cu cauciucuri de fabrica si fara crashpaduri, si fiind primii km,, fanii kawa fiind foarte uimiti de performantele lor Cateva poze: Editat Noiembrie 14, 2009 de Ovii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 nu-i a mea,dar-am putut sa rabd sa nu fac o poza pe ea fara sa-i cer voie proprietarului,ca doar 'is crescut in romania.. si n'o sa am asa ceva veac! si nici nu cred ca m'oi mai intalnii cu asa ceva prea curand.. 7 august 2008 nurnberg [scz pt alb-negrul asta. aveam tel fwtwt] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 (editat) @kraz-trial:Ce treaba are motocicleta aia?E cumva din Banat?App ce motor e ? Editat Noiembrie 15, 2009 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddie Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 (editat) Trebuie sa spun: e muult mai frumoasa decat 636 de langa! Sa o calaresti sanatos! Si sa scoti untu' din ea pe pista! Dr. Mengele p.s. nu cred ca kawa ii face fata pe pista.... Editat Noiembrie 15, 2009 de maddie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Multumesc frumos Mircea de urari, trebuie sa faca 636-le daca nu ma duc cu revista in care a fost votat best track bike in 2008 si le dau in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Multumesc frumos Mircea de urari, trebuie sa faca 636-le daca nu ma duc cu revista in care a fost votat best track bike in 2008 si le dau in cap DISPERATULE, REVINO-TI. Mesaj completat LE: Cu ce sa le dai in cap? Cu hartia igienica? Nici pe aia n-o iesit best bike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Asta e " capra " mea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 fanii kawa fiind foarte uimiti de performantele lor eh dupa cum spuneam ...yamaha e ...yamaha ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate