akruno Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 E super,sa-l stapinesti fara incidente! grazziiaass.. si tu ,si voi toti..amigos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maz55 Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Motocicleta mea e din 74 ....... inca merge foarte bine nb tuturor !!!! Poate la primavara ne vedem, sa i fac niste poze frumoasei tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicONEz Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 (editat) Mobra unui prieten:SEBA---------streetfighter-va las pe voi sa va dati cu parerea ce marca e si daca va place! Editat Ianuarie 8, 2009 de gicONEz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Mobra unui prieten:SEBA---------streetfighter-va las pe voi sa va dati cu parerea ce marca e si daca va place! hehe asta-i jucaria lu Seba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shaban Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 UIte 2 poze de cum l-am luat: Intr-o buna primavara sper sa-i gasesc si-un motor decent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 in stare perfecta de nefunctionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shaban Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Doar pana la primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 mda.. nu trece dracu mai repede jegu asta de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shaban Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Doar pana la primavara... ...dar intre timp poti s-o admiri:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 ti-am mai vazut-o si la parada din mai da care-i faza cu motoru ? ce are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shaban Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Nu-i grav...doar cere altu...ii lipseste a 2-a si vreo mana de cuzineti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicONEz Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 un Ducati (al meu) vecin de parcare cu Honda lui Seba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shaban Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Beautiful MONSTER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motor_bla Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 deosebit...v-au murit ludatorii ba? s-aveti parte de fiarele voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Sal, de curand miam luat si yo un dr600 pun 2-3 poze cu el :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 frumoase motoare aveti baieti si interesante in acelasi timp bv sa le stapaniti sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robicutz Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Salut baietzi sa vi-o arat si pe yuby mea.. Yamaha r125 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 nu te supara , dar ai 16 ani ? ai mare grija de tine baiatu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 nu te supara , dar ai 16 ani ? ai mare grija de tine baiatu !! Are A1,motor de 125cc si e totu` legal,sau ziceai ca e prea mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robicutz Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 am 16 ani si A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 am 16 ani si A1 felicitari de motor , e frumos , sa nu uiti nici de casca !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCANOSU Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Salut baietzi sa vi-o arat si pe yuby mea.. Yamaha r125 2008 tati nu mai mintii lumea altfel o patesti am 16 ani si A1 de unde ai permis si de cind mai roby am 16 ani si A1 de unde ai permis si de cind mai roby am 16 ani si A1 de unde ai permis si de cind mai roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) ..nimic , nu mai pot sterge Editat Februarie 12, 2009 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate