kapno Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 naked for life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_rr Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 uite si neascultatoarea mea CBR1000F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dream_cross_ktm Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 ma mandresc cu ce am si eu .. XT600 si Dt80 .. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Super motoare aveti Ma simt si eu intro mica mare parte banatean si sper k nu va deranjeaza prezenta pe acest topic.Sa le folositi sanatosi si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos TM Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 here´s BLACK BEAUTY .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_fla13 Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 asta e a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 mai otara si pun si eu poze asfalt uscat si salutari cu faru' daca merge sau daca ai ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 here´s BLACK BEAUTY .... Super frumoasa ....sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Iaca MOBCROSS-u meu eu sunt din lugoj toate bune numai bine asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Iaca MOBCROSS-u meu eu sunt din lugoj toate bune numai bine asfalt uscat Suuuuuuper Tare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 (editat) here´s BLACK BEAUTY .... Sa o stapanesti cu placere si sa iti aduca numai bucurii . Off-topic : Hehe . Daca la institutia ce are curtea aia lucrezi, inseamna ca e imposibil sa nu ne cunoastem cat de curand. Trec zilnic pe acolo cu treaba. Chiar acum cateva zile ma uitam dintr-un hol de la etaj cum au blocat intrarea aia cu placi si la ce o fi acolo de au luat asemenea masuri. Editat Septembrie 9, 2007 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos TM Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Sa o stapanesti cu placere si sa iti aduca numai bucurii . Off-topic : Hehe . Daca la institutia ce are curtea aia lucrezi, inseamna ca e imposibil sa nu ne cunoastem cat de curand. Trec zilnic pe acolo cu treaba. Chiar acum cateva zile ma uitam dintr-un hol de la etaj cum au blocat intrarea aia cu placi si la ce o fi acolo de au luat asemenea masuri. Multumesc frumos. Poate iesim la o plimbare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBKing Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Al meu Marauder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ustumic Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 HONDA CBR 1000 F touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Mobcrossu modificat un pik o sa pun poze imediat ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Pozele lui Denis, ca lui nu-i merge sa le puna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Multumesc @m3talik ca mai pus pozele numai bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maz55 Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Suzuki xf650 Freewind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chevaliernoir Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Asta-i a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Asta-i a mea ahahahhaha !! asta-i poza topicului )) moshieru isi tine motoru-n casa ! RESPECT BA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 si eu las tine numa tre sal urca pana la etaju' 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_d31 Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Asta e motoru meu. Honda CBR F4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Asta e motoru meu. Honda CBR F4. stim ...te-am vazt prin oras cu el ...e o frumusete sa ai parte de el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_d31 Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 stim ...te-am vazt prin oras cu el ...e o frumusete sa ai parte de el ! Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deniels7 Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 (editat) cam tot asa o ramas de cand am deschis topicul ...:)doar 3 ,4 actibilte in plus Editat Octombrie 4, 2007 de deniels7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate