nervOptik Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Multumesc mult baietii pt tot. Miati fost de mare ajutor. Am ramas la 10w40 full sintetic. Multumesc inca odata! Ce marca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Ce marca? Dela bun de place la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Necitind topicul cap-coada, as vrea sa primesc un raspuns la urmatoarea intrebare: De unde stii ca un ulei e mai bun ca altu? Afirmatii de genu: "Io am bagat ulei X cu vascozitate y/z si mi-a placut, nu am avut probleme" vad mai pe orice topic de uleiuri Ce poa' sa iti placa la un ulei de motor? Mirosu? Rezistenta la intindere si forfecare? Ca e ductil si maleabil? Fluiditatea? Eu n-am simtit in viata mea vreo diferenta, dar daca unii zic ca asa e, asa o fi. Io cred ca poti sa pui si ulei de floarea soarelui si mergi cu motoru vreo 10 min si schimbi si viteze si nu se inatmpla nimic. Dar nah, unii au picioru sensibilos, stiu ei.. au cititor de index de vascozitate in laba stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Eu n-am simtit in viata mea vreo diferenta, dar daca unii zic ca asa e, asa o fi.Io cred ca poti sa pui si ulei de floarea soarelui si mergi cu motoru vreo 10 min si schimbi si viteze si nu se inatmpla nimic. Dar nah, unii au picioru sensibilos, stiu ei.. au cititor de index de vascozitate in laba stanga De acord cu tine ... dar pe motor nu se merge doar 10 minute ... A fost un reportaj pe dicovery cu top 10 motorete ever-ever ... A iesit pe primul loc honda cub ... un scuter bashinos din tabla, la care dementii au scurs uleiul si au pus ulei ars de bucatarie de la un fast food ... si mergea boala de rupea randurile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate