neamih Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 ce ziceti de o tura pa munte??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 Se pare ca pe junior l-a muscat microbul... Ti-ai pus gume, neamih? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 Eu ma duc la TG-MS sa-mi iau GS-ul sa am cu ce sa ma dau pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantazi_marian Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 Vedeti ca este motocross la Campina duminica!Poate ne gasim pe acolo!!!ASFALT USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 ce ziceti de o tura pa munte??? Junioare.......pune si tu niste cauciucuri si ia-ti o pereche de cizme...............asa nu o sa mai ai neplaceri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Aprilie 22, 2004 Autor Share Postat Aprilie 22, 2004 cu gumele rezolv azi-maine daca este nevoie dar asta daca stiu ca ne dam in weekend. si cu cizmele se rezolva, niste speed acolo. daca nu ne dam in weekend, macar sambata, nu are rost pt ca merg cu astea prin oras. se pare ca m-a cam muscat microbul, plus ca nu vreau sa-mi ies din forma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 din pacate eu nu cred ca ies week-end-ul asta dar pe week-end-ul viitor putem face planuri daca-ti iei gume sa fie de motocross si noi !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Aprilie 22, 2004 Autor Share Postat Aprilie 22, 2004 din pacate eu nu cred ca ies week-end-ul asta dar pe week-end-ul viitor putem face planuri daca-ti iei gume sa fie de motocross si noi !!!!! am in fata oferta de la mitas ce sa iau de la cross ca sunt modele de la c-01-la c-17 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 Crossurile se aleg in functie de tipul circuitului, mai pietros, mai pamantos, mai malos, etc. Eu ti-as recomanda ma degraba niste anvelope de enduro, anume de la Mitas E-09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 sau mai bine EF-05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 documenteaza-te de pe Mitas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Aprilie 22, 2004 Autor Share Postat Aprilie 22, 2004 documenteaza-te de pe Mitas Merci Dragos. asta si vroiam sa-mi recomande cineva un model, au am in fata pliantul Mitas, si am vazut respectivele modele. Hai sa va spun bomba: am desfacut azi carburatorul si surpriza in el intra si iese un furtun cu apa din circuitul de racire, problema este ca acel canal era infundat. nu cumva de acolo se trag toate problemele? eu v-am spus ca se raceste f. bine motorul. mi-a spus cineva ca pe acolo tre sa intre apa putin calduta sa incalzeasca acolo, ori daca la mine nu se intampla asta rezulta o combinare gresita a uleiului benzina etc. ce parere aveti? doar asta sa fi fost problema, (arunca mult ulei pe toba, si da rateuri la plecare). abea astept sa montez radiatorul maine, sa il umplu si sa fac un test, hihihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Aprilie 22, 2004 Autor Share Postat Aprilie 22, 2004 cum ramane cu sambata asta? ceva Campina??? @Dragos: ce faci de 1 mai? mare, munte, motor??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 Pentru sambata as zice tot pe undeva pe valea Doftanei, mai ales acum ca incepem sa stim locurile Fox si Okesz am inteles ca au alta treaba. Soso, Tigly, Dannym, dati si voi un semn! La auto furtunul ala incalzeste o placa pe care se duce amestecul aer-benzina si eventualele mici picaturi de benzina se evapora, ca sa imbunatateasca amestecul. La moto, mai ales in 2T, nu stiu. De 1 Mai nu cred ca merg la mare, ca incepe Expoconstruct si am treaba. Poate o zi moto la munte, dar mai vorbim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Aprilie 23, 2004 Share Postat Aprilie 23, 2004 daca se strange gasca poate ash iesi si eu...............dar undeva in zona brasovului(sa nu ma duc asa departe pentru o singura zi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Aprilie 23, 2004 Share Postat Aprilie 23, 2004 cu mare parere de rau, nu pot sa fac nimic weekend-ul asta. am festivitatile de sfarsit de facultate asa ca sant ocupat pana peste cap distractie placuta si sper sa ne vedem sapt viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 24, 2004 Share Postat Aprilie 24, 2004 mergetzi voi...ca raman eu in bucuresti de paza... pregatesc un de-asta la cuptor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 24, 2004 Share Postat Aprilie 24, 2004 mergetzi voi...ca raman eu in bucuresti de paza... pregatesc un de-asta la cuptor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 25, 2004 Share Postat Aprilie 25, 2004 am o propunere pt 1 MAI...daca imi vin piesele m-as baga la o mare dar ceva mai pe langa drumul asfaltat..am inteles ca o putem lua pe la Ostrov catre 2 mai, dar pe niste drumuri de tara..cred ca este super interesant sa mergi pe drumuri de tara pana la mare..luni ma voi interesa exact despre ruta..etc.. eu sper ca sambata sa fiu liber incepand cu ora 12,00 .. ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 25, 2004 Share Postat Aprilie 25, 2004 Vorbeste cu Zsolt www.motorsport.ro, el organizeaza de obicei drumul Bucuresti - Litoral de 1 Mai pe drumuri de tara. Eu nu vin, ca am alta treaba... Misto pestele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 Uite asta am facut week-end-ul trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 Si inca una... Din pacate nu avem poze in miscare, ca nu s-a indurat nimeni sa piarda din actiune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 Poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 unde ati fost ? unde sunt facute pozele ? e misto peisaju ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 Muntii Grohotis, pe Valea Doftanei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate