ovidiua Postat Aprilie 15, 2019 Share Postat Aprilie 15, 2019 Vand o pereche de pantaloni Acerbis marimea 18, pret 90 lei; si o geaca Kenny marime xxxs, pret 100lei. Se potrivesc la copii cu varste intre 4 si 7 ani. Nu sunt rupte/cusute. Tel. 0741.01330 doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 Caut sa cumpar platosa si protectii coate si genunchi pentru varsta 5-7 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Octombrie 16, 2019 Autor Share Postat Octombrie 16, 2019 De vinzare una bucata Suzuki RM80 cu joc in biela (problemele discutate pe forumul de service, puteti cauta detalii acolo sau intrebati ca nu e nimic secret). Pentru Bucuresti am gasit mecanic pt reparatie, manopera costa 700RON, piesele aprox. 500RON (Kit biela, piston, segment, garnituri. Pistonul e OK dar merita schimbat daca tot e desfacuta). In afara de problema asta moto nu are defecte sau alte probleme de functionare. Pompa de apa a fost reconditionata complet acum 1 an cu rulmenti SKF Japan (zic rulmenti pt ca sunt 2, si care costa 50 ron bucata...) si simeringuri noi. Are bujie noua Denso + inca una de rezerva tot Denso dar cu alta temperatura. Doua seturi de pinioane cu diferenta de 2 dinti intre seturi (se pot face 4 combinatii in f de cum vrei forta sau viteza), in oricare combinatie lantul merge pastrat se regleaza doar din intinzator. Lantul e bun. Evacuare completa Pro Circuit USA Cauciucuri noi noute Dunlop, au mustatile inca pe ele, au maxim 2 ore de mers. Cred ca mai am si factura de la Kawa motors de unde le-am si luat. Soft pe fata si mediu pe spate. Mi-am dat seama ca nu are sens sa o mai repar, din primavara de cind s-a stricat nu i-a simtit nimeni lipsa. Din pacate fiicamea nu mai e interesata de fenomenul moto. Mai bine sa o faca cel care o vrea ca sa nu aiba dubii referitoare la ce s-a reparat, cu ce piese, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DariusMaca Postat Iunie 27, 2021 Share Postat Iunie 27, 2021 Buna,ceva bun pentru un copil de 12 ani exista ceva? Dar sa nu fie un mini-cross deoarece sunt prea mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 30, 2022 Share Postat Septembrie 30, 2022 Un gasesc in Romania un stator/magnetou pentru PW80? Original sau echivalenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiua Postat Noiembrie 19, 2022 Share Postat Noiembrie 19, 2022 Buna ziua, A sosit momentul sa vindem KTM-ul 65SX - incepe sa fie mic pentru fiul meu care are 11 ani. In viitorul apropriat urmeaza 85SX. A fost cumparat de nou din magazin moto in noiembrie 2017 (ultima poza), este fabricat in acelasi an. Momentan are 109.5ore. A fost folosit exclusiv la ”enduro tata-fiu”, nu a participat la nici un concurs. Functioneaza perfect, nu are nici o problema tehnica, niciodata nu ne-a lasat in drum si nu si-a dezamagit proprietarul . Nu s-a intervenit la motor, discurile de frana/placutele/cauciucurile sunt cele din fabrica. Lantul a fost schimbat de 2 ori pana acum, pinioanele/patinele sunt perfecte. Rezonatorul este intact, fara nici cea mai mica lovitura. Uleiul folosit in cutia de viteze a fost intotdeauna motul (7100 sau 300V) iar bujiile NGK (LR8B). Pretul este 2900 euro, usor de tot negociabil. Tel: 0741 013 30doi. Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiua Postat Noiembrie 20, 2022 Share Postat Noiembrie 20, 2022 Sigur, multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate