cristi74 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Inca una salvata de la pieire , acte si numere noi dar din pacate a stat mult timp desfacut motorul si trebuiesc schimbate multe in el , cu suspensie dubla pe roata atasului .....exista si celelalte piese lipsa care nu se vad dar sunt intr-o cutie . Parerea mea este sa o reconditioneze cineva. Este pacat sa ajunga bucati... Daca se vinde...cineva se gaseste sa o cumpere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Inca una abandonata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 ....la tine-n curte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Inca una abandonata. Vreau si eu o abandonata din asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Vreau si eu o abandonata din asta cauta si ai sa gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Inca una abandonata. Ptr. asta cautai piese?Nu prea ai cum sa pui grup de r35 pe asta,ca e modificat spatele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Inca una abandonata. asta... a fost o moto adevarata candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Ptr. asta cautai piese?Nu prea ai cum sa pui grup de r35 pe asta,ca e modificat spatele! Ii refac partea din spate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Inca una ciopartita si neglijata, lasata in spatele casei vreo 15 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 uhhh..filme horror cu motociclete.Urat, foarte urat sa lasi si un fier sa ajunga asa.La vremea lui acum multi ani putea lua ceva bani pe el, oricat dar era ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 (editat) Filme horror e putin spus. In poza nu se vede rugina cum trebuie, sudurile, modificarile, indoiturile, lipsurile s.a. E bine ca inca mai are acte la el insa nu stiu daca a mai platit impozit pentru IJ. A fost foarte expeditiv omul. Mi-e si rusine sa spun cati bani a cerut pe fierul vechi... Editat Martie 28, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 AtaÂşul îl va face pentru el, că la ITP mai nou îl vor Âşi pe ăla Restu' de elemente... probabil cutiile laterale o să le iau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Tobele in ce stare sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 AtaÂşul îl va face pentru el, că la ITP mai nou îl vor Âşi pe ăla Restu' de elemente... probabil cutiile laterale o să le iau eu Coane 'VULPOIU' fa te rog un pustiu de bine si da-mi mie capacele de la cutiile laterale ca ti-oi fi profund recunoscator, ca eu le-am vopsit pe ale mele si nu mai au aceeiasi nuanta de albastru specific IJ-ului. in speranta ca ruga mea catre tine s-a facut auzita iti trimet multe salutari cu farul si in acelasi timp multe multumiri. o zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) La ORICE vopsitorie auto profesională Âşi cu profeÂşioniÂşti, există un creion ceva mai mare, arată ca un cititor de cod de bare, care analizează culoarea Âşi va dicta compoziția vopselei. Din cîte Âştiu, se numeÂşte refractometru. Deci e destul să mergi cu 1 cm2 de suprafață de care vrei Âşi vei avea culoarea obligat. Dar dacă ții musai... vedem. De fapt, motocicleta nu e abandonată, e cea pentru piese. Jupiterul cel bun merge foarte bine pe stradă, de azi are Âşi încărcare Editat Aprilie 1, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 La ORICE vopsitorie auto profesională Âşi cu profeÂşioniÂşti, există un creion ceva mai mare, arată ca un cititor de cod de bare, care analizează culoarea Âşi va dicta compoziția vopselei. Din cîte Âştiu, se numeÂşte refractometru. Deci e destul să mergi cu 1 cm2 de suprafață de care vrei Âşi vei avea culoarea obligat. Maestre, pe la ce vopsitorie auto profesionala ai vazut asemenea scula interesanta?As fi interesat sa vad si eu pe ce principiu functioneaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) Din minimele mele cunoÂştință de optică de prin Âşcoală, fiecare culoare are propria lungime de undă. Nu? Bănuiesc că aplică o lumină foarte puternică absolut albă, aproape laser, iar un senzor special citeÂşte niÂşte informații reflectate/refractate... zic Âşi io. Bănuiesc că e un neam de-al utilajului http://www.autoscan.ro/Refractometru_antigel_lichid_de_sp259lare_parbriz_351i_acid_baterie.htm Acest dispozitiv masoara indicele refractiv de lumina ce trece prin aceste lichide. Editat Aprilie 1, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Din minimele mele cunoÂştință de optică de prin Âşcoală, fiecare culoare are propria lungime de undă. Nu? Bănuiesc că aplică o lumină foarte puternică absolut albă, aproape laser, iar un senzor special citeÂşte niÂşte informații reflectate/refractate... zic Âşi io. Bănuiesc că e un neam de-al utilajului http://www.autoscan.ro/Refractometru_antigel_lichid_de_sp259lare_parbriz_351i_acid_baterie.htm nu contest cunostintele in domeniul fizicii, intrebasem doar daca stii de existenta fizica a unei asemenea scule...si nu alte asemanari cu alta aparatura din domeniul auto. refractometru care l-ai indicat in link nu are nici cea mai mica legatura cu unealta dezvaluita de tine mai sus. intreb doar ca eu nu am vazut asa ceva chiar daca am calcat pragul unor vopsitorii profesionale(chiar peste medie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 nu contest cunostintele in domeniul fizicii, intrebasem doar daca stii de existenta fizica a unei asemenea scule...si nu alte asemanari cu alta aparatura din domeniul auto. refractometru care l-ai indicat in link nu are nici cea mai mica legatura cu unealta dezvaluita de tine mai sus. intreb doar ca eu nu am vazut asa ceva chiar daca am calcat pragul unor vopsitorii profesionale(chiar peste medie) lasati l ma ca asta a inventat aparat de citit vopseaua.de 10 ani lucrez ca vopsitor auto dar o prostie mai mare ca asta nu am auzit lasati l ma ca asta a inventat aparat de citit vopseaua.de 10 ani lucrez ca vopsitor auto dar o prostie mai mare ca asta nu am auzit ma refeream la comentariul lui nea vulpoiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) Dacă Âşi vopseÂşti cum scrii.............................................. Specealistule.... Mă rog, are Âşi comunitatea moto cocalarii ei... Editat Aprilie 1, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 eu am auzit de treaba asta..... la noi in oras se face .in rm sarat.... eu asa am inteles... exact cum spune vulpoiu,,, te duci cu o buatica de vopsea si ti'o scoate exact... ... o amesteca aparatul singur pana la nuanta dorita.... eu pe vulpoiul nu il cunosc.... si nici nu am vb cu el.... treaba asta se face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Uh, mulțumesc, e adevărat că nu ne cunoaÂştem, bine că mai e cineva să confirme, că obosisem să caut pe internet ceva demonstrativ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 eu am auzit de treaba asta..... la noi in oras se face .in rm sarat.... eu asa am inteles... exact cum spune vulpoiu,,, te duci cu o buatica de vopsea si ti'o scoate exact... ... o amesteca aparatul singur pana la nuanta dorita.... eu pe vulpoiul nu il cunosc.... si nici nu am vb cu el.... treaba asta se face... ai vazut asta personal cu ochii tai?sau ai auzit povesti la gura sobei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) Ei baganiaÂş , chiar m-ați făcut curios, o să mă duc cu un capac de cutie laterală la Gerostar (cea mai deÂşteaptă vopsitorie auto din HuÂşi) de curiozitate. Deci se pare că tot în sat la mine găsesc un atelier bun..... deÂşi caut prin țară, pe alt topic.... Editat Aprilie 1, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate