valicaddy Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 hm. mi-am gasit un cablu de frana de mana de mercedes mai vechi. cred ca pot sa remorchez motocicleta cu el. ramane de vazut cum se adapteaza la ghidon. ala nu mai moare, rupe altceva in loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 salut ,merge unul de aro ,e foarte bun am avut eu pe vechiul meu nipru si il mai are si acum actualul prorprietar p.s. pe actualul o sa pun tot din asta e 5 roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Mai 13, 2007 Autor Share Postat Mai 13, 2007 multumesc de sfat! i-am reparat pe cel vechi(unul din ele...schimbat zbirul).dar cu prima ocazie iti urmez sfatul! P.S. vii la 7 scari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Ce amintire placuta bre. am patit-o la simson acum cativa ani, nu stiam ce dracu bate motorul aiurea, nu mai stiu exact daca era la fel cum patesti tu dar asemanator, cand trageam de ambreeaj nu mai batea parca (sau invers), am desfacut cutia de pe motor si era placa de presiune slaba, se desurubasera juruburile, la dnepr e acelas sistem, imi lovea cumva in cutia de viteze. sper sa te ajute cu ceva. Acu am citit mai bine vad ca-i vorba de altceva la tine. cred ca trebuie desfacuta cutia pana nu se intampla ceva rau, cauta ceva defecte la ambreeaj si-n cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 multumesc de sfat! i-am reparat pe cel vechi(unul din ele...schimbat zbirul).dar cu prima ocazie iti urmez sfatul! P.S. vii la 7 scari? bravo mestere... imi pare rau ca nu am trecut pe la tine, dar, stii...probleme de sanatate... bem cu prima ocazie cand ajung aici sau poate ne vedem la 7 scari...multumesc pt ajutor, si spor in cont... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate