Sari la conținut

BMW K1600 GT/GTL


asdfghjk
 Share

Postări Recomandate

am auzit de un gtl comandat de un membru al forumului. aveti cunostinta de altii care au comandat? ce termen de livrare au primit? m-am urcat pe el la anul trecut la intermot, zilelel trecute la bavaria, au unul ce va fi inmatriculat pt test. desi imi place foarte mult estetic (gt-ul), ca ergonomie e perfect pt dimensiunile mele, sunt cateva lucruri care nu prea imi plac, pretul este ultimul loc. am vazut niste clipuri, nu-mi place sunetul, suna a drujba, mie imi place sunetul de 2 cilindri. este carenat pe burta, am avut 2 k-uri, trebuie sa fii foarte atent, sa umbli exclusiv pe asfalt. gps-ul este inglobat cu comenzile, nu ai acces sa bagi jack pt audio-in, nu poti vb la telefon decat daca ai casti cu bluetooth. eu nu suport bt la casti. cand ajung undeva le arunc si gata, nu stau sa le incarc. la fel daca vreau sa plec, nu-mi trebuie sa ma gandesc daca am castile incarcate sau nu. altfel am balansat-o stg-dr, nu pare grea sau are centrul de greutate jos ceea ce e f bine. e lunga, eu circul cu pasager, rt-ul il cam dau pe o roata, k-ul nu avea problema asta. cel mai nasol e in munti pe serpentine la urcare in rampa accentuata, prin pass-uri, sa simti ghidonul dintr-o data moale in curba e cam naspa. in concluzie nu prea stiu ce sa fac. am impulsul de a-l lua, in fiecare an am schimbat, hai ca poate as da si banii (nu cat vor ei), nu stiu insa daca e o alegere buna. nu stiu nici cum merge exact, cum se manevreaza in parcare de exemplu. astept sa fac test si mai vad.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Eu as fi curios de gradul de confort la GTL vis.a.vis de LT.

Asta nou este mai subtire la carenaj, este posibil sa fii mai expus la curent pe ea.

Am vazut ca nu are nici boxe pe spate pe topcase..nu ca ar fi musai, dar la o caruta de bani ma asteptam sa fie mai echipat, nu numai fite electronice pe ea..sa vedem insa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

gtl nu-mi place pozitia, e un fel de gold wing, stai prea pe spate, e doar aparent confortabil. toti motociclistii stiu, esti comod cand presiunea din fata echilibreaza inclinarea, eu circul destul de pepejor, cred ca m-as da cu cracii-n sus. am avut un cruiser vt1800, i-am pus parbriz, mergeam cu 200 si imi zburau picioarele. am facut 1500 km cu el si l-am dat. pt mine gt-ul are pozitia ideala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...