rallu_bikes Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 http://bastybikes.blogspot.com/ Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 nice job.... P.S.esti raluca prietena lui basty? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rallu_bikes Postat Aprilie 26, 2011 Autor Share Postat Aprilie 26, 2011 (editat) dap.. it's me .. cum de m-ai recunoscut ) motoru ink e in lucru, dar ma pot da cu el deja Editat Aprilie 26, 2011 de rallu_bikes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 ma bucur k ai motor din nou .... P.S. dar tuh stii cine sunt eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 ce tare! pai isi gata si el ducati-ul tot cafe racer bag de sema si va dati la intrecere...prin oras! misto! si io mi-as dori asa o mindra! te salut Raluca! ochi-n patru la scoferi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 dap, ff miÂşto motoru'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rallu_bikes Postat Aprilie 28, 2011 Autor Share Postat Aprilie 28, 2011 merci.. ff tare site-ul tau.. mi-a placut in mod deosebit saua pe care ti-ai facut-o ma bucur k ne-am auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 dap.. it's me .. cum de m-ai recunoscut )motoru ink e in lucru, dar ma pot da cu el deja Se si vede ce mai e de lucru: "codita" de aluminiu inca nu este oglinda S-o porti sanatoasa, salutari si lui Basty! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 secsi moto tare sunt curios cum merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 merci.. ff tare site-ul tau.. mi-a placut in mod deosebit saua pe care ti-ai facut-oma bucur k ne-am auzit multam de incurajari...daca despre minei vorba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate