lkid Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 dna sau sr, care e mai performant? am tot vazut pe forum ca sr ul e flaudat! ce are sr ul si dna ul nu are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Eu prefer dna-ul...La performante cred ca sunt cam la fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Alt topic de genu asta?? Puteai sa le iei pe fiecare in parte sau pur si simplu la Discuti intre noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 si eu ca si OVK prefer Dna-ul da din cate am inteles de la cei care se pricep cu adevarat,sa zicem ca sr-ul este mai bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Chiar daca mi-am luat sr factory.......DNA-ul imi place ff mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 am citit pe net despre dna ca este extrem de stricacios, se face condens sub bord si nu mai merge, se rupe lantul, curg lichide din el, etc din punctual asta de vedere sr sta mai bine, dar vizual cred ca tuturor le place dna-ul mai mult pt. ca are un "bike"-look Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 cunosc 2 cu dna si nu au astfel de probleme.asta dupa 2 ani... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 mi am luat dna 50!! si sper sa nu am probleme cu el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 20, 2006 Autor Share Postat Octombrie 20, 2006 ma cat prinde un dna? eu am mers cu 90 da cred ca mai mergea ceva;am incetinit ca batea vantu' tare din dreapta........era camp liber... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 ma cat prinde un dna? eu am mers cu 90 da cred ca mai mergea ceva;am incetinit ca batea vantu' tare din dreapta........era camp liber... ti l-ai luat nou?ce an?mai multe detali si poze daca se poate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 dna 50 cu 90 la ora ??? nu stiu dar mi se pare cam mult, fara nici o modificare de tip 'tunning' si daca l-ai luat nou nu mai face treburi deastea... sa vezi cu cat merge, deoarece fortezi motorul trea tare, si nu se face rodajul bine. si o sa te tina mult mai putin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 dna 50 cu 90 la ora ??? nu stiu dar mi se pare cam mult, fara nici o modificare de tip 'tunning' si daca l-ai luat nou nu mai face treburi deastea... sa vezi cu cat merge, deoarece fortezi motorul trea tare, si nu se face rodajul bine. si o sa te tina mult mai putin. Daca la luat de nou e limitat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Costica parca era topic closed !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 21, 2006 Autor Share Postat Octombrie 21, 2006 nu e nou e din 2004 luna a 7 are 4500km ....... are mici modificari nu stiu exact da am sa ma duc la un service sa vad...poze cand ma intorc ca acuma nu sunt acasa sunt la tara vin pe la 5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 (editat) nu e nou e din 2004 luna a 7 are 4500km ....... are mici modificari nu stiu exact da am sa ma duc la un service sa vad...poze cand ma intorc ca acuma nu sunt acasa sunt la tara vin pe la 5 fiecare cu parerile lui.mie imi place sr k mi-am luat sr lui ii place dna ca are dna.. Editat Octombrie 21, 2006 de 46Rossi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 omu shi-a rezolvat dilema asha ca: topic closed, ca sa citez pe cineva!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate