wolf4mwolf Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Bai stricati topicul omului.... Se transforma in "care ce asteapta".. Sa faci rost de cei 6 k si sa-ti indeplinesti visul mann... P.S.Cam asta ar trebui sa ma astepte la anu...primavara-toamna evident SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Octombrie 17, 2006 Autor Share Postat Octombrie 17, 2006 Bai stricati topicul omului.... Se transforma in "care ce asteapta".. Sa faci rost de cei 6 k si sa-ti indeplinesti visul mann... P.S.Cam asta ar trebui sa ma astepte la anu...primavara-toamna evident SH foarte frumos motorul...bafta la achizitie...tot germanica? ..in ceea ce ii priveste pe ceilalti. ..fiecare are dreptul sa viseze la ceva frumos...visul meu este asta de ceva timp si toata lumea imi spunea ca sunt nebun. ...dar acum e din ce in ce mai aproape. ..chiar daca asta inseamna sa stau pina noaptea tirziu la munca .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Ma, eu anul viitor (cred ca in toamna) ma limitez doar la atat Model: Yamaha VMX 1200 V-Max Year: 1995 Category: Custom / cruiser Rating: 70.8 out of 100. Show full rating and compare with other bikes Engine and transmission Displacement: 1198.00 ccm (73.10 cubic inches) Engine type: V4 Stroke: 4 Power: 100.00 HP (73.0 kW)) @ 7500 RPM Torque: 114.70 Nm (11.7 kgf-m or 84.6 ft.lbs) @ 6000 RPM Valves per cylinder: 4 Starter: Electric Cooling system: Liquid Gearbox: 5-speed Transmission type final drive: Shaft drive (cardan) More details Consult a Yamaha repair manual. Physical measures Dry weight: 262.0 kg (577.6 pounds) Seat height: 765 mm (30.1 inches) If adjustable, lowest setting. Wheelbase: 1,590 mm (62.6 inches) Chassis and dimensions Front brakes: Dual disc Rear brakes: Single disc Speed and acceleration Power/weight ratio: 0.3817 HP/kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 ce tare ar fi ca unii sa aiba si carnet nu numai motoreta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 ce tare ar fi ca unii sa aiba si carnet nu numai motoreta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 ce tare ar fi ca unii sa aiba si carnet nu numai motoreta.. Stie omul ce stie PS. Inchide si tu topicul ca se da in diverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frankotiradore Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Aproape a mea Poate o pun d-un semi suicido accident si cotizati din mila una alta Dau o bere cand o iau Frumoasa, frumoasa - dar de ce cu gramajoara de plastice la nas? Zgarie simtul estetic (asta nu insemna ca nu inteleg perfect practicalitatea gramajoarei, dar totusi) Spor la obtinerea ei si dau o bere cand o sa o calaresti, ca de' se inmulteste roiul de viespi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 sa vezi ce poze am facut pe la SMAEB! Si nu am postat aici ca sa ma dau mare la ce motorete visez! :) Pana una alta...pune mana...fa scoala de soferi...ia-ti carnet si ia-ti ceva SH! O sa ai nevoie ca incepator de ceva ''mai putin puternic"! Oricum...eu tot nu halesc povestile tale...nici macar una din ele...oricare din ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 sa vezi ce poze am facut pe la SMAEB! Si nu am postat aici ca sa ma dau mare la ce motorete visez! :) Pana una alta...pune mana...fa scoala de soferi...ia-ti carnet si ia-ti ceva SH! O sa ai nevoie ca incepator de ceva ''mai putin puternic"! Oricum...eu tot nu halesc povestile tale...nici macar una din ele...oricare din ele! Hai mai ca aia din Snagov cand sa facut ca porcul de a borat in bar la aia este 100% adevarata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 cine in ce bar a borat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 La genul asta de motocicleta , adica motocicleta de peste 15.000E , iti trebuie malai serios sau macar constant si maricel(salariu bun).Tu cum te vaieti ca iti mai trebuie 6k(banuiesc ca sunt 6000E ca doar nu sunt 600RON) fac pariu ca nu o sa iti iei niciodata.Sau daca o sa iti iei asa ceva dupa primul an o sa te tarai prin oras si o sa o vinzi urmatorul an. Esti constient ca iti mai trebuie macar 2000E,in echipamente si accesorii,dupa ce cumperi motoreta ? Ai de gand sa faci turul Europei ? cati bani iti mai trebuie pt asta ? Deci concluzia este ca esti un mare mincinos . Asa ca stai rezemat si joc de glezne. Auzi , da' permis ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crontanel Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 ....... Auzi , da' permis ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate