Sari la conținut

Frankotiradore

EX+
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Frankotiradore

  1. Din nefericire pana la urma o sa zic pas - maine munca si treaba.
  2. Frankotiradore

    Conservarul

    Frumoase posturi. Ca tot veni vorba de RATB putin mai devreme - cu ei am cele mai putine probleme, trec in fiecare dimineata pe Dorobanti - Televiziune si la semaforul celei din urma mai intotdeauna este coloana de 2-300 de metri. Soferii de RATB imi fac intotdeauna loc si au grija sa imi lase spatiu sa ma bag daca vad ca n-am unde sa ma duc, fiind cocotati mai sus decat mine. Mai sunt si alte exemple - sezonul acesta am ramas surprins de cat de multa lume imi face loc sa trec. Am grija sa le multumesc fiecaruia. In acelasi timp mai sunt si cotofene care merg intre benzi si uita de volan baleind cand stanga cand dreapta. Sau nervosi care tin neaparat sa mearga cu spoilerul langa roata mea din spate (probabil o scuipa ceva aur rotita aia si repede sa il prinda). Sau soferi care danseaza intre benzi fara sa dea semnal, sau ies cu jumatate de masina ca sa vada daca vine ceva si tot restul exemplelor clasice de "dirijori de autoturisme", caci altfel mi-e rusine sa ii numesc. Nu neg, ma infig si eu. Mana imi mai scapa in gaz. Merg intre benzi, trecand prin coloana care se misca mai usor decat mine. Nu exagerez insa, si nu ma risc aiurea. Am grija de fiecare oglinjoara pe langa care trec, toba este stock si nu face galagie mare, tot ce vreau e sa fie atenti sa lase spatiul ala minim intre benzi si sa nu sara din masini. Si sa nu se sperie prea tare de mine, intotdeauna imi pare rau cand vad ca cineva tresare si trage de volan In acelasi timp, cu motocicleta nu mergi ca si cu masina si vice-versa. Amandoua insa trebuie sa convietuiasca pe sosea, iar asta se poate intampla cu putin bun simt din partea ambelor parti.
  3. Vad ca numai miare, insa daca primiti ma bag si eu cu Hornetzelul de 600 - mi-am eliberat sambata de treaba si pot sa merg. Mielule, vorbim la munca
  4. Bine ca esti ok (<----Cowboy)
  5. Recomand Kin-Dza-Dza! pentru cine isi doreste o mica alegorie halucinanta.
  6. Imi pare ca toate comentariile cu "esti zevzec" sunt inutile, privind raspunsurile tale de pana acum as zice ca acoperisul de gat se arata plin si functional. Ti-a castigat inima lupta cu capul si asta a fost. In orice caz, felicitari pentru iesirea la rampa si mai ales pentru ca inca nu i-ai trimis inapoi de unde au venit pe cei care comenteaza de pe margine (eu probabil deja eram ocupat sa imi scot dintre dinti al patrulea monitor de la nervi). Bafta cu reparatiile la ambele personaje (matale si bividiul). Daca ai pofta de plimbare, da un semn.
  7. Curat murdar Multa bafta in continuare. Singura mea curiozitate este legata de motocicleta - o pui in cui la dezumflat sau mai trece olecuta de timp si te vedem prin oras?
  8. Sa inteleg ca ai dori un drum pana la Sofia?
  9. A innebunit toata lumea cu farurile de forma asta...
  10. A fost foarte fain, mai putin paianjanii aia agatati de prin tufe - poate m-au placut pe mine in mod special insa am tot cules la ei ziua urmatoare In rest - doar sa avem 2-3 zile in plus de organizat instalatia - sa fim siguri ca sunt gratare destule, carbuni, lemne, batiste, fulare, tot ce trebuie. In orice caz, multam fain Purghy pentru organizarea micii iesiri - a fost ad-hoc insa a iesit cool, si multam si celorlalti participanti pentru o dupa-amiaza de sambata haioasa. La mai multe!
  11. Frumoasa, frumoasa - dar de ce cu gramajoara de plastice la nas? Zgarie simtul estetic (asta nu insemna ca nu inteleg perfect practicalitatea gramajoarei, dar totusi) Spor la obtinerea ei si dau o bere cand o sa o calaresti, ca de' se inmulteste roiul de viespi.
  12. Nush de melodii cu motoare/motociclisti in ele, insa cateva care merg ca unse in conditiile anterior descrise (evident, parere proprie si personala). Queens of the Stone Age - Go With the Flow (videoclipul merita de asemenea) Soundgarden - Jesus Christ Pose (as zice ca se potriveste la crosetat A2-ul cu 200+, pe langa asta si videoclipul este interesant intr-un homo-erotic late '80s, early '90s twisted kind of way) Si ca sa echilibram, inca un Soundgarden ceva mai linistit: My Wave (numa buna de un naked ) (in plus, apare biciclete in videoclip - se pun?) Eagles of Death Metal - (este live, se aude nu grozav insa as zice ca se potriveste grozav cu o turuiala de chopper) Si asta la sfarsit cand ai ajuns acasa cu bine, muzica linistita si frumoasa de iti vine sa o iei snop si sa o indesi in urechi sa nu mai iasa: Desert Sessions - (Josh Homme & PJ Harvey + the merry band) (este live si excelenta - sunet curat, frumos, melodia curge mai bine decat cea inregistrata) /misionary mode off
  13. Oh well, atucilea cad de pe lista. Sper sa termin munca pana dupa orele 21 si sa pot ajunge in Etrusco sa cotizez si eu la fond. Spor.
  14. Felicitari Silenti, foarte frumos. (articolul)
  15. /index.php?...id=528871 Am raspuns si eu aici - cautand pe ici pe colo am gasit niste poze care par mai "reale". Un Hornet destul de diferit de cel de acum insa mai clar o evolutie a sa. Cel mustar de mai sus este prea prin papusoi. (adicalea eu tot sper ca nu ala e )
  16. Nici eu nu cred ca e noul Hornet. Prea diferit ca si design de cel vechi - motive pentru a face aceasta transformare nu exista. In plus, e urat - cuvintele "Hornet" si "uratenie" nu-s compatibile ergo ciuciu, mai avem de asteptat pana vedem intr-adevar *noul* Hornet.
  17. Inca o viespe (neagra) in roi
  18. Bine ca esti in ordine. Oricum, tu ai cateva sute de vieti, nu te duci asa usor
  19. Scuze, m-am infipt in acest reply si imi pare rau ca trebuie sa raspund aici. Domnul meu, exista o linie foarte foarte subtire intre o parere de rau si penibilitate. Dumneatale ai sarit-o si inca bine. Imagineaza-ti cate fetite, chiar si mai mici, au fost violate, torturate, transformate in sclavi de-a lungul istoriei. Si acum uita-te la mainile tale. Cam da, posedati si dumneavoastra niste "arme". Ce o sa faci? Nu o sa mai mergi printre oameni? O sa iti tai mainile? Eventual te castrezi ca sa pui o piedica in calea perpetuarii "armelor"? ... Este tragic ce s-a intamplat. Sa ii fie tarana usoara fetitei si sa aiba parintii puterea sa treaca peste asa ceva. /edit Imi pare rau, nu am vazut ca a mai raspuns cineva inaintea mea domnului Ilarie. Cand am vazut postul s-a inflamat glanda si nu am mai citit mai departe.
  20. Prima, insanatosire grabnica si bafta la examen A doua, nu renunta, o sa regreti. Vorbeste frustrarea in acest moment si nu are rost sa o asculti, este o curva (am vazut-o eu cum trece de la unul la altul sau chiar la mai multi odata, parol). Exista obstacole in calea oricarui lucru ce iti place sa il faci, asta e clar. Chit ca pasiunea ta este uitatul la televizor, gandeste-te un pic - se termina bateriile odata la doua zile, vecinii dau cu aspiratorul mai des decat se fu t, cand se fu t urla, se strange jeg sub butoane, pana de curent, te debranseaza din greseala "domnu' ma scuzati, da' tot Pompiliu va cheama si pe dumneavoastra si pe vecinul de palier…", taman duminica cand e shoul, relaxare, berica, micul de ocazie iti bat la usa Martorii lui Iehova atat de hotarati de parca l-ai tine pe Isus in dulapiorul cu ghete si ei vor sa ajunga la el, cateaua e in calduri si improasca totul cu sange, inclusiv berea, bunica, copchilul, nevasta, cada, capacul de la weceu (motiv bun sa te uiti sui la aia mica "parca e prea mica sa inceapa" si apoi sa iti dai o palma peste frunte cand iti amintesti de catea), maieul pute, ai niste branza intre degetele de la picioare si nu poti sa stai cu ochii pe televizor ca te mananca talpa, blocul de vis-Ă -vis e in renovari - praf, zgomot, caini, prea multa politica la televizor, toti se mananca intre ei, prea putine filme cu tate si lucruri ce intra in alte lucruri si apoi de la capat cu telecomanda masii, de ce nu mai functionezi 'ti-ar bateriile sa iti fie si spargi si bileloul cu chinez de la sefu' de intreprindere cand dai cu ea de perete. Viata e greu, dusmanii are arme iar la sfarsit te fute si popa in dorsal ca nu iti da locul de veci pe care l-ai platit cu ultima pensie. … Si gata, ca mai am si munca de facut daca vreau sa mananc In orice caz, nu renunta.
  21. Poate nu erau stranse sireturile cum trebuie (sau deloc) si cand a facut tumba au zburat din picioare.
×
×
  • Creează nouă...