lupu' shui Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Cred ca, pentru multi dintre noi, ar fi bine sa aflam cum putem termina un traseu (in cursa, sau nu) daca avem o problema si atelierul este la mama naibii... Asa incit, vislind pe net, iata ce am gasit: Ii rog si pe altii sa puna pe topicul asta clipuri la subiect, sau sa povesteasca din experienta proprie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Sa lipim cu scoci si sa legam cu sarma cred ca stim toti, ca doar suntem romani, dar trebuie sa recunosc ca sa ungi radiatorul cu camambert e o premiera pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Mai 6, 2011 Autor Share Postat Mai 6, 2011 Scociul si sirma nu le iau in discutie. Dar, daca ai o fisura in rezervor, citi stiu ca poti da cu sapun peste ea si mergi linistit mai departe? Sapunul nu se dizolva in benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 da,ok sapun dar de unde sapun in padure? soricei si sarme mai gasesti pe motoreta, dar sapun... nu prea am vazut la nimeni. camenbert nici macar, poate telemea. problema e mintea omului si cunostintele, ca in rest totul se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Eu am facut odata shushu in radiator pentru ca mi-a fiert si am ramas fara apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 A doua oara daca fierbe e cam nasol :, il arunci jos si ai fugit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate