dilivio Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 caut de cava timp un dealer de Cagiva si nu gasesc.Am fost la United Motors dar se pare ca ei nu mai aduc asa ceva. Ma intereseaza un Cagiva Raptor 650, nou pe care sa-l iau in leasing. Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 bai fratilor, chiar nu stie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Octombrie 20, 2006 Autor Share Postat Octombrie 20, 2006 va multumesc pentru interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 incearca yamaha fazer;) ............daca asta vezi ca nu gasesti ca sao poti baga pe leasing.......sau ceva firme care aduc de afara..si sa ti o bage pe leasing.... dar o sa iesi ceva mai sscump daca o iei de la vreo firma ...nu importator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Octombrie 21, 2006 Autor Share Postat Octombrie 21, 2006 ok, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 e o firma ungureasca care aduce mai nou. intra pe cagiva.it si dai acoolo la dealer romania si vezi ce zice, sau dai un e-mail sa intrebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 sau ia-ti un suzuki SV 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
africa Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 sau ia-ti un suzuki SV 650 Dual tours din Bucuresti aduce cagiva bafta dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 nu mai aduce nici Dual... aducea pana cand UM a renuntat... acu' io stiu??? poate a invatat ciprian ungureste si s-a inteles cu maghiarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 (editat) Dealer oficial este doar in Ungaria (celmai aproape). Daca esti interesat, trimite un mail la info@motor.axelero.net si o sa vezi ca sint foarte seriosi. De mentionat ca poti scrie in limba romana iar daca vrei sa-i suni, cere in engleza un vorbitor de romana ptk au si asha ceva ( dl. Tegvu Norand ). Daca il achitzi, tzi-l livreaza acasa, la usa ta. deci: www.cagivahun.hu Bafta, buna alegere dar mai bine iei unul de 1000 din Germania, tot nou. Editat Noiembrie 7, 2006 de 17 rosso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Dealer oficial este doar in Ungaria (celmai aproape). Daca esti interesat, trimite un mail la info@motor.axelero.net si o sa vezi ca sint foarte seriosi. De mentionat ca poti scrie in limba romana iar daca vrei sa-i suni, cere in engleza un vorbitor de romana ptk au si asha ceva ( dl. Tegvu Norand ). Daca il achitzi, tzi-l livreaza acasa, la usa ta. deci: www.cagivahun.hu Bafta, buna alegere dar mai bine iei unul de 1000 din Germania, tot nou. de 1000 nu mai exista nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 caut de cava timp un dealer de Cagiva si nu gasesc.Am fost la United Motors dar se pare ca ei nu mai aduc asa ceva. Ma intereseaza un Cagiva Raptor 650, nou pe care sa-l iau in leasing. Ma poate ajuta cineva? Pana la urma tot nu ti-ai luat motor? Te interesai la un moment dat de un Kawa ER-6f. Daca vrei mai multe informatii despre Raptor 650 iti pot trimite un scan dintr-o revista englezeasca, cu un test/review. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockk Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Pana la urma tot nu ti-ai luat motor? Te interesai la un moment dat de un Kawa ER-6f. Daca vrei mai multe informatii despre Raptor 650 iti pot trimite un scan dintr-o revista englezeasca, cu un test/review. eu am cautat 8 luni la noi in tara degeaba. am gasit doar 2,3 dar erau intr o stare jalnica. am gasit insa in ungaria, chiar pregatite de race track, unrestricted (210km/h , 0-100 in 5.5 flat) , parca acolo oamenii se gandesc altfel la motoare decat la noi, aici unde majoritatea isi bat joc, si o vand dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate