ionut_king Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Vreau sa ma duc si eu. E o portie cu doua variante: Deva-Lugoj-Resita si Simeria Veche-Hateg-Caransebes-Resita Care e varianta cea mai buna? Pe ruta:Resita-Hateg am fost anul trecut la intrunire la Boghis(Zalau)prin Cluj si era bun drumul! Pe partea cealalta,Resita-Lugoj,la fel e bun drumul,pana in Lugoj.Din Lugoj incolo,spre Deva nu stiu cum e drumul,ca nu am fost pe acolo. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucky_luke Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius1981 Postat Iunie 27, 2011 Autor Share Postat Iunie 27, 2011 AMR 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_king Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 7 zile pana la W.R.B.W. 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 (editat) Sa aveti stoc suficient (si rece ca gheata) de bere ca drumul e lung pana acolo Editat Iulie 1, 2011 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 salutare, ceva cazare in zona? casute sau pensiuni de bun simt, ceva? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius1981 Postat Iulie 3, 2011 Autor Share Postat Iulie 3, 2011 La vre-o 5-7 KM Hotel Dushan si Fiul, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Va exista un televizor sa vedem meciul lui Lucian Bute ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Da, au o plasma de 20/10. Depinde doar de vreme, se stie cum o sa fie in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saman Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Stie careva cat costa camparea cu cort ?.. sper ca exista facilitati pentru asa ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Stie careva cat costa camparea cu cort ?.. sper ca exista facilitati pentru asa ceva.. camparea este gratuita! Intrarea pentru toata perioada festivalului este 20 RON! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius1981 Postat Iulie 7, 2011 Autor Share Postat Iulie 7, 2011 Se pare ca si vremea tine cu noi. Afis :banana: time's up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_king Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 De azi vine canicula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 De azi vine ARSITA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Si noi plecam doar maine dimineata. Ne-am dat seama ca orice criza finaciara ar fi,nu putem sa ratam distractia si intalnirea cu prietenii.Si sa stam in casa pe asa caldura tot cu gandul la butoaiele de bere si la distractie. Prieteni stiu de ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 ceva poze??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate