andrei201994 Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Salut am un Peugeot Speed Fight 2 lam cumparat recent..am o problema cand este la rece patineaza cureaua, iar cand este cald nu mai patineaza(ambreajul) nu este dus este bun posibil sa fie de la bilele de la variator ? scuterul este limitat daca schimb bilele de la variator mai este limitat ...astept raspuns de la toti si care au avut acest scuter ..ms.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 (editat) Salut, Variatorul are role, nu bile. Limitarea nu e doar in variator, deci ramane limitat. Cred ca o sa gasesti informatii utile aici sau aici. Editat Mai 11, 2011 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei201994 Postat Mai 11, 2011 Autor Share Postat Mai 11, 2011 (editat) multumesc pentru raspuns!!!!... in legatura cu cureaua de distributie dc face asa?!... si in leg cu role de unde pot achizitiona aceste role!? multumesc anticipat! Editat Mai 11, 2011 de andrei201994 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 aia e curea de transmisie. la distributie ai un lant care e in motor. habar n-am de ce face asa, ii las pe altii mai priceputi sa-si dea cu parerea. role gasesti la magazine de piese de scutere, sau poti sa comanzi de pe net. fa rost de manual de service sau manual de utilizare macar, sa stii ce dimensiuni si greutate tre' sa aibe rolele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei201994 Postat Mai 11, 2011 Autor Share Postat Mai 11, 2011 si cum este daca iau mai grele bilele fuge mai tare daca iau mai usoare fuge mai incet?! sti ceva ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate