Supapa_Jr Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 arata grotesc...iar ca sfat tehnic...ia o poza cu tobe de la arrow sau chiar ceva reversed...dupa care google-este un pic modul de functionare al motoarelor in 2 timpi...si mai gandeste-te daca le pui...iar la faza cu ''poate sa se auda ca un scuter in 4 timpi'' ai demonstrat ca nu ai nici cea mai mica idee despre ce vorbesti. PUNCT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Nici nu sunt montate simetric ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Nici nu sunt montate simetric ... Mai conteaza... cum de nu ne-am gandit si noi , cand am avut RS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Eu as fi facut ceva in genul kawasaki z1000 2004. Trebuia...dar le-am scapat din mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 (editat) Mamaaa ce tiganie, i-a dublat greutatea motoretei cu cazanele alea ! La 2 timpi montati o toba potrivita pt modelul vostru si modificarile voastre! Altfel nu va merge bine, va cala si etc si dupa aia ziceti ca nu e buna motoreta! la 4 timpi nu conteaza asa mult evacuarea ! Nu e plug and play o modificare la 2 timpi, trebuie reglat, avut grija... Editat Mai 30, 2011 de crisU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharpa Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Mi se par oribile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comy_rs Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 uite un RS cu toba de motor : se aude cat de cat frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate